0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi çok güzel olmuş gerçekten ama park ampullerini değiştir turuncu ampul tak daha güzel olur yada park ampullerini çıkar o şekilde kalsın daha iyi durur...
abicim masallah onnumara olmuş peki bunun maliyeti nedir acaba ben de yapmayı dusunuyorumda
Zafer abi güzel olmuş güzel günlerde kullanın .Yalnız bu muayenede sorun çıkartır mı ?
Teşekkürler. Muayenede parklardan alınan enerjiyi kesince orjinal duruma dönüyor bu şekilde muayenede sorun oluyormuş duyduklarım kadarı ile
Zafer abi bende beğendim muayeneye gitmeden önce iptal edilir o kolay. Peki trafikte polislerle sıkıntı yaşarmıyız çünkü benim araçta xenon ve cam filmide var iyice göze batmak istemem gerçi batmışız batacağımız kadar .
Zafer abi yakışmış tosuna maşallah.
Bende montajı yapalı bir kaç gün oldu gündüz parkları yakıp dolaşıyorum bir kaç kez polislerle karşılaştım hatta bir ara epeyce ekip otosunun arkasından seyrettim sorun olmadı zaten kısık yanıyorlar rahatsız edici bir şey değil gündüz farı gibi sinyal görevlerini de yerine getiriyor ama sonuçta aracın ve trafik yönetmeliklerine aykırı bir donanım.
Zafer abi zaten polise malzeme olacak bir sürü aksesuar var bide bunu yaparsam durdurmucak polis durduracak diye korkuyorum zaten eski aracımda cam filmi ile bir macera yaşamıştım .Ama benim işim belli olmaz yarın aracımın amerikan parklı resimlerini burada paylaşırsam şaşırmayın
Abi güzel olmuş bende düşünüyorum bunu gold modül falan ne farkı var onların birde aynalardaki sinyallerde yanıyormu? yanmıyorsa yakan farklı bir modülü varmı ?
Teşekkürler. Standart ve Gold olarak iki farklı modül var. Aralarındaki farklar standart modül parkları açtığınızda 5 watt yanıyor gold modüllü olan 10 watt yanıyor sinyal verdiğinizde 21 watt yanıyor. Yan aynalardaki sinyaller yanmıyor ama bir tesisat ve kablo çekilirse onlarda ön sinyallerle birlikte çalışır.
Teşekkür ederim abi cevabın için aynalarda yansa sanki daha hoş olcak gibi bir sormak lazım onuda zahmetli değilse onuda yaptırayım.
hay maşallah araba taş gibi duruyor. parklar da gayet güzel olmuş. allah kaza bela vermesin.