0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizi de bekleriz Mahmut kardeşim gerçekten hoş bir görüntü oluyor.
Öncelikle polis açısından hiçbir sıkıntı yok çünkü park görevi görüyor ztn hiç bir sıkıntı olmaz yani ...
Park ampülleri 4 led mavi hoşuma gidiyorlar fakat 6 ledli turuncu ampüllerle değiştirmeyi bende düşünmüştüm elimde beyaz ve 7 renkli çakar led ampüllerle de denedim en güzeli maviler oldu şimdilik böyle idare eder fanatik fenerli oldu farlar
Zafer abi polislerle başımın belaya girmeyeceğini bilsem yarın ilk işim bunun siparişini vermek olur hatta şimdi şuan verirdim çok hoşuma gitti güle güle kullanın .Umut Türkiyede bunun garantisini kimse veremez zaten çoğu polis karışmaz ama birgün ters tarafından kalkmış bir polise denk gelirsin sana bunu malzeme olarak kullanır ve cezayı yazar .Fakat büyük ihtimalle ben bu parkları yaparım çünkü çok hoşuma gitti .
Almak isteyen olursa yardımcı olurum arkadaşlar.. Zafer abiye de ben verdim ztn ... iyi akşamlarr..
Mahmut kardeşim modül ztn park görevini görüyor bu bütün araçlarda olan birşey polis hiç bir şekilde sorun çıkarmaz emin ol..Çünkü sorun çıkaracağı birşey yok ben mersinde hep öyle geziyorum problem olmuyor yanii..Ürünüde çoğu kişiyede vermişimdir hiç bir sıkıntı yaşanmadı o konuda..
Abi son olarak bir uygulama daha yap transparan turuncu folyo al ve sadece sinyalin orda ki çıkıntıyı kapla elinden gelirse, öyle daha da güzel olur aynısı benim aracımda da var..
Umut alacağım zaman senle iletişime geçerim . Eğer sahibindende veya gittigidiyorda ilanın varsa yollada linki kaydedim .Umut birşey benim hoşuma çok giderse polisi falan çok takmam şu sıralar baya bir masraf yaptım daha geçen hafta race chip aldım ondan başkada baya bir masrafım oldu kendime bir gelim seninle iletişime geçerim .
Senin aracında parklar da turuncu sanırım folyo işini de denerim bakalım.
Burda zafer abiye katılıyor dediği gibi yazmak isterlerse herşeye yazarlar... Mahmut kardeşim ne zaman istersen yardımcı olurumm...
Umut peki sende tamponlara çamurluk kenarlarına katılan amerikan parklardan var mı ?Aşağıdaki gibi .
Bende yok ama onun uygulamasını gördüm ve pek sağlıklı bulmadım ..Sebebide tampon deliniyor,kesiliyor filan o yüzden orjinallik bozuluyor Mahmut...
Ok Neyse yaptırmaya karar verdiğim zaman seninle iletişime geçerim . Zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkürler .
Yok henüz uygulamadım Umut şu an böyle kullanıyorum gerçekten şık oldu gören dönüp bakıyor diyebilirim.
Xenon olayına çok sıcak bakmıyorum ama sislerde ki ampüllere beyaz led ampüller olabilir.