0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xenon olayına çok sıcak bakmıyorum ama sislerde ki ampüllere beyaz led ampüller olabilir.
ya bunu almak birsey değilde uygulamasına para vermek istemiyorum.. bir toplantı yapılsada orda eli çabuk bir arkadaş yardım etse.. bir taş attık kime çarpıcak bakalım.
Kerem bey yolunuz buraya düşerse buyrun ben takarım yani
Arkada bir işe yaramıyor mu bu olay kimse arkaya takmıyo.. Yada yanlara..
Selam;Bu uygulama aracın garatisinde bir sıkıntı yaratıyormu?
Kerem kardeş montaj için ben yardımcı olmaya çalışırım montajı gayet basit ama biraz zaman alıyor senin araçta sinyal ve parklara ulaşmak nasıldır. Benim araçta sol taraf kolaydı ama sağda cam yıkamanın deposu biraz zorluk çıkardı fakat hallettim 4-5 adet klemens gerekiyor montaj için ben klemenslerle bağladım kesilen kabloları.
yav bende aldım ama uygulayamadım daha kabloları kesmek sıkıntı yaratmazmı ?
Mehmet bey kabloları kesmek çok da önemli değil ama kesilmeden olsa daha iyi olurdu. Kestiğimiz kabloları ve modülün kablolarını klemensle bağladım bir sorun yok sonuçta kesilen kabloları tekrar bir şekilde birleştiriyoruz. Diyelim ki ilerleyen zamanlarda modülü sökmek istedik ve orjinal kablomuz kesilen yerden zarar gördü ampül soketlerine yakın yerlerden bağlantı yaptığımız için kablolarda uzunluk payı var tekrar ampül soketlerimizi uygun bir şekilde ek olmadan orjinal haline getirebiliriz.
Montaj talimatlarına neden uymadınız ki? Evet modül üzerinde ısındığı belirtilmiş ama dediğiniz gibi aşırı bir ısınma yok. Bende montajını kendim yaptım ve montaj talimatlarına uymaya maksimum özeni gösterdim ve modüller tamamen askıda boşta olarak duruyor bir kaç kablo bağlama elemanıyla gerdirip boşta durmasını sağladım. Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum şimdilik bir sorun yok ama bu olmayacak anlamına da gelmez tabi ki. Hiç bir yere temas etmeyecek şekilde sabitlenirse aracınızı uzun yolda ve uzun süreli kullanımlarda motor bölümüne giren hava modülleri soğutacaktır.