0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nerdeyse bir sene oldu size maceramı anlatayım Servis fiyatları pahalı geldiği için herkesin tavsiye ettiği bi yerde bakıma soktum aracı 250 300 arası bi masraf çıktı , toyotada da 600 civarı bi tutar çıkıyordu yalan olmasın fiyatları tam hatırlamıyorum ama yakın rakamlar kusura bakmayın neyse herşey çok iyiydi arabadan bi ses gelmeye başladı gittim ustaya sordum çözemediler sonra komple motoru indirmemiz lazım dediler bende korktum tabi doğal olarak baya masraf çıkacak diye o arada hemen servisi aradım bi randevu istedim o gün içinde gittim meğerse yan sanayi hava filtresi takmışlar ve o ses yapıyormuş hemen değiştirdiler ve ücret almadılar sanayide ki usta da orjinal birebir aynı parçaları taktığını söylemişti olaydan sonra ustayı sıkıştırdığımda hepsinin yan sanayi olduğunu söyledio günden sonra bir daha uğramadım sanayiye serviste insanın içi her zaman daha rahat oluyor en azından bi sorun çıktığında gidiceğiniz yeri biliyorsunuz
Özür dilerim işçilik ücreti almadılar desem daha doğru olur Faturaları hep saklarım bi ara fotoğraf atarım Doğru anladım mı servisten parçayı sipariş edip dışarda taktırıyorsunuz? sadece hava filtresi için mi yoksa diğerleri için de mi
Önemli olan mazemeleri bilmek işte sanayiye hiç güvenemiyorum artık Serviste en çok ellerinde bi kağıttaki yazan şeyleri tek tek kontrol ediyorlar ya o hoşuma gidiyor 110 bin bakımından önce size danışsam iyi olur o zman, artık bu araca çok masraf etmek istemiyorum
Ben en son 90000 bakımında gittim, sonrasında 57000 kmdir servise gitmiyorum. Bu süre içerisinde baskı balata, 4 disk+ balata ve soğutma suyu değişimi gibi değişimlerde yaptırdım. Hiçbir sorunum olmadı. Bakımlarda yapılan işlemlerin listesi kitapçıkta var zaten oradan bakıp aynı kontrolleri yaptırıyorum.
Kitapçıkta olduğu öğrendiğim iyi oldu , artık 110 binde bana düşen parçaları temin edip sağlam bi usta bulmak Baskı balatayı kaç km değiştirdiniz ve ne kadar tuttu peki ?Eskisi gibi tat vermiyor debriyaj hissizleşti bi kaç defa zemin yüzünden zorlamak zorunda kalmıştım ve duman çıkmıştı
270 lira baskı, balata ve bilya, litresi 40 liradan 2 litre şanzıman yağı 80 lira 150 lirada işçilik verdim. Servistende 2 adet şanzıman yağ tapa contasını aldım. Düz hesap 500 lira tuttu. Değiştirdiğimde 125000 km de idi aracım. Aslında sorun yoktu fakat yavaş yavaş ömrünü tamamlıyordu bende değiştirdim gitti.
2010 dizel mmt aracıma bugün bakım yaptırdım, aracın bendeki ilk bakımı olduğundan acemiliğime geldi sanırım, biraz pahalı olduMalzemeleri yetkili servisten aldımYakıt filtresi 81 tlYağ filtresi 20 tlHava filtresi 50 tl Şanzıman yağı 2 ltsi 73 tl (özel serviste değişmeye gerek yok diye ısrar etmelerine rağmen, değiştirdim, sonra pişman oldum, çünkü yağı akıttıklarında deformasyon yoktu gerçekten)fren hidroliği - 13 tl (özel serviste ısrar etmeme rağmen değişmediler-duruyor)5 litre 5w30 Mobil 1 ESP formula-140 lira polen filtresine hava basarak takıldıfrenlere bakıldı, işçilik 80 lira aldılarbir sonraki bakımda yakıt filtresi dışında yan sanayi almayı düşünüyorum
arkadaşlar burası 40,000 bakımla ilgili forum 10,000 km bakımları sayfasına yazsanız daha iyi olmaz mı