Bizide hatırlayanlar varmış, teşekkürler Özcan abi, herşey gönlünce olsun inşallah... Foruma geliyorum ama eskisi gibi aktif olunmuyor nedense, yaşlandık mı acaba, yahut o heyecanlı dönemimiz, buradaki sıcak arkadaşların olmayışı v.s. neyse herkese iyi forumlar kalın sağlıcakla...
Artık Toyota yerine çuf çuf kullanıyorsun.Forumum en devasa makina kullanan üyesinin.Buralara ugramaman normaldir Eyüp![]()
. Makinalar sağlam valla 120 ton V 16 canavar gibi , ama şimdilik eğitimini alıyorum yola çıkmadım daha
).
Forumda yokluğunu hissettiğiniz üyeler kimlerdir?
Barış Turgay Alptekin![]()
![]()

gelmese de başımızın üstünde yeri var 
Allah başımızdan eksik etmesin 
Derin bilgilerinden faydalandığım Tekin BOZBEY
Esprileri ile Kemal AKSÜYEK
Hemşehrim olması sebebi ile Gülsüm GÜL
Fanatik Aurisçi olması nedeni ile araçdaş'ım Sercan KARABULUT

Gercek degil bu.Sadece bir halüsinasyon'dan ibaret
Hacı sana hem dargın hem de kırgınım haberin olsun....
Hayırlar olsun?
Kaç defa telefondan aradiysam ne cevap verdin ne de dönüş yaptın.Kirginligimin sebebi budur...
kaya büyükçelen: Karışık bir durumu var sanırsam.
salih karali: Sanal alemde de pek aktif değil.
hakan öztürk: Gelecek inşallah.
ergün gürkan: İlden ile koşturuyor. Foruma pek vakit ayıramıyor maalesef.
hakkı eraslan: özledik hacıyı...
mangalcı murat gül: Bir ara tekrar aktif oldu ama bu aralar kayıplarda. Mangal kokusu aldığında gelir yine nasıl olsa
afyonlu osman hocam: soyadı şenyurt. bu konunun 3. sayfasında cevabı mevcut. o da iş yoğunluğundan şikayetçi.
ahmet özkök: dönmesini çok isterim. bir dargınlığı mı var acaba? geçmiş konulara baktım, pek bir şey göremedim.
umut çelikel: yoruma gerek yok
kırık ahmet: o bizim reisimizgelmese de başımızın üstünde yeri var
fotocu aydın: iş güç koşuşturması onu da forumdan kopardı.
sivaslı osman hemşom: Evlendi, iş değiştirdi, o da forumdan ve sanal ortamlardan koptu.
erdinç akın: Özlüyoruz.
türkay: Ara sıra uğruyor. İyi bir çocuk ama onun gibi hiperaktiflerin forumlara çok uzun süre takılmasını beklememek lazım.
murat küdenAllah başımızdan eksik etmesin
Ya hem çok yoğun günler geçirdim, şimdi de ev vs işleriyle uğraşıyorum. Hem de bir ara telefonum değişti numaralar gözükmedi vs. Alırım gönlünü ayıpsın![]()

Ya hem çok yoğun günler geçirdim, şimdi de ev vs işleriyle uğraşıyorum. Hem de bir ara telefonum değişti numaralar gözükmedi vs. Alırım gönlünü ayıpsın:)
umut abi, sen küçük emraha bağlamazdın ne oldu böyle