0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
- Umut ÇELİKEL (Evlenince,yeni yengemiz sanal alemin tamamını yasakladı.Telefonlara bile bakmıyor artık )
Beni kimse sevmiyi...
Bugün bisiklet forumunda tesadüfen görüp avatarındaki komik fotoğraftan tanıdım. Hatta oradaki tanışma başlığına da yazdım, buradan ismini hatırladığımı. Selamı var, hobilerinin biraz yön değiştirdiğini söylüyor.http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=100527
Hobileri yön değil, boyut değiştirmiş, arazi araçlarından, klasikleri toplama ve restore etme aktivitelerinden bisiklete ha Ah Umut, sen buraya bir düşersen, biliyorum diyeceğimi Teşekkürler Emre Bey
- Burak Tolga ERDOĞAN (mekanı Cennet olsun kardeşimin)- Kemal CENGİZ (Nedeni bilinmiyor)- Umut ÇELİKEL (Evlenince,yeni yengemiz sanal alemin tamamını yasakladı.Telefonlara bile bakmıyor artık )- Eyüp TURGUT (TCDD'de işe başlayınca eskisi giremiyor artık)- Ahmet ÖZKÖK (geçen gün bir göründü bir daha da göremedim)- Osman ŞENYURT (muhtemelen yeni elektrik/elektronik icatlar yapıyordur) Ceyhun harbiden çok renkli biriydi.Gelişi renkli,gidişi pek bir siyah beyaz olmuştu
Sercan abim olmadıgı zaman da eksikliğini Çabucak anlıyorum vala ACD abimi hiç sormayın zaten yasıyomu bilinmiyor
sağol varol Dearım Serdarım hepimiz biriz, bir zincir gibiyizdir eksildiikmi küçülürüz ve ayar tutmayız dostluğumuzun her daim olması dileğiyle. ACD'm bu ara çok yoğun inşaatla uğraşıyor bir de evindeki netinde sorun vardı en son ben oradayken son durumu bilemiyorum.
Çetiın bey sizin adınıza üzgünüm ama kemal amca forumda uygunsuz davranışları nedeniyle bir sure daha aramızda olamıycak ..
Vala onsuzda olmuyor ya:(
Farkındayım bende kimseyle atışamıyorum ama kısa zamanda döner ümidiyle bekliyoruz.
inş. inş. dönüşü sağlam olcak ondan eminim
Güzel bir konu olmuş.Zühtü Mert vardı.Tam formun ölçütlerinde bir üye, epeydir gözükmüyor.Bir de Kemal Aksüyek 1 haftadır yok gibi onsuz olmuyor.
Kemal bey inşaallah 3 Nisan'dan itibaren aramızda olacak,yokluğunu bende hissediyorum Kemal beyin.
Ben tatile Bangok'a gittiğini biliyorum.Umarım tatilden bir an önce döner.
Kemal Aksüyek abimiz yok.Espriler azaldı.Yeri dolmasada gayret etmek lazım.
Bu işin takipçisi olalım. Eksikliği giderelim bir şekilde .Şaka bir yana gayet tahammüllü bir abimizdir