0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzmirli dev Kerem gönüllerde.
Forum seninle daha güzel orası kesin.İstanbul dışında idim, şimdilik buralardayım (üzerime doğru mu alındım ki?)
lpg ci Kerem ustayı unutmuşsun galiba..
aynen doğru alındın abi
Güzel bir hatırlatma olmuş. Kemal Cengiz abi görünmüyor bayadır, acaba erişebilecek olan var mı kendisine? Ahmet Özkök arkadaşımız vardı yine. Dağhan ve Ferdi'yi çok az görebiliyoruz.
Ben Ceyhun Bostancıyı özledim yahu O ne renkli bir kişiliktir
- Burak Tolga ERDOĞAN (mekanı Cennet olsun kardeşimin)- Kemal CENGİZ (Nedeni bilinmiyor)- Umut ÇELİKEL (Evlenince,yeni yengemiz sanal alemin tamamını yasakladı.Telefonlara bile bakmıyor artık )- Eyüp TURGUT (TCDD'de işe başlayınca eskisi giremiyor artık)- Ahmet ÖZKÖK (geçen gün bir göründü bir daha da göremedim)- Osman ŞENYURT (muhtemelen yeni elektrik/elektronik icatlar yapıyordur) Ceyhun harbiden çok renkli biriydi.Gelişi renkli,gidişi pek bir siyah beyaz olmuştu
Türkay vardı Bilkent'ten arada bir giriyor galiba yine.İsmail vardı Trabzon'dan Mercedes alınca burayı bıraktı galiba
Murat Türkay ara sıra da olsa giriyor.Ve şu anda da yanımda oturuyor İsmail kendi isteği ile forumdan ihraç edildi....
özcan abi selam söyle türkaya kendiside girsin sık sık foruma...
Kemal Aksüyek abimiz yok.Espriler azaldı.Yeri dolmasada gayret etmek lazım.
adımı gördüm mutlu oldum eskiden daha bir ilgi çekici geliyordu forum bana, ankaradan tanıdıklarımın hatrı sayılır kısmında forum var en önemlisi sadık abim var ki öz abim gibi severim kendisini. forumu o yüzden severim çok severim dee ne bileyim yaa o aktif olduğum dönemde sevdiklerimle sevmediklerimle evim gibiydi ve genel bir aktiflik söz konusuydu. şimdi sıkılıyorum bile diyebilirim