0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat GÜL'den bir mangal sözü aldım. Mangaldan sebep kayıp üyeleri görmeyi umuyoruz. Bu yoldan gidip dönen olmamış. Allah yardımcımız olsun.Temmuz 2 diyor Murat. Daha erken bir tarihe çekmek için politik ve sosyolojik açıdan girişimlerimiz mevcut.
Murat sende Sercan
Bu arkadaslar zaten aktif durumdalar...
Derin bilgilerinden faydalandığım Tekin BOZBEYEsprileri ile Kemal AKSÜYEKHemşehrim olması sebebi ile Gülsüm GÜLFanatik Aurisçi olması nedeni ile araçdaş'ım Sercan KARABULUT
üstad maşallah dedektiflerde su dökemez eline
Estağfurullah ciğerim, iyi gözlemciyimdir
bir gün dahi gelmeseler ben yokluklarını hissediyorum belki
Hakan abi gözükmüyor.
Benim yokluğumu niye kimse hisstmemiş =( =( 15 ay askerlik yaptık bir allahın kuluda bu çocuk nerde dememiş arkadaş...
Özcan abi askerlik biteli 7 ay oldu asker geceme gelmediniz kısmetse düğünüme beklerim artık =) onada gelmesseniz zaten toyotayı da satıyorum TCT yide hayatımdan siliyorum artık =)
Abi gelmemle işe başlamam bir oldu. Yeni denkleştirip bilgisayar alabildim artık sürekli online olucaz inşallah, burdan uzak kalmak yaramıyo bana Herzaman beklerim abi ben Ankara'dayım demen yeterli...
yahu Bahadır Bey vardı.. İngilizce öğretmeniydi galiba.. Avensis alacam filan diyodu noldu ona??
yeni kasa avensis gelene kadar foruma girmeyecekmiş