Kemal Aksüyek.Ben kendim adıma forumdan uzaklaştırıldığını öğrendiğimde çok üzülmüştüm.Tekrar burada aramızda olsa da "sat kurtul" dese ne güzel olur dimi
ilk üç hariç geriye kalanın yokluğu hiçe hissedilmiyor Seçkin'im
Forum eskisine göre daha huzurlu.
Mesaj Birleştirildi: 13 Şub, 2014 23:23
Ben de bir isim yazayım bari.Murat İskefiyeli'de yok uzun zamandır.En son düğünüme davet etmek için aradım,görüştük sağlığı yerindeydi,ikinci defa baba olmuş 
Huzur konusuna nerden baktigimiza bagli Özcan abi.
Kemal Aksüyek.Ben kendim adıma forumdan uzaklaştırıldığını öğrendiğimde çok üzülmüştüm.Tekrar burada aramızda olsa da "sat kurtul" dese ne güzel olur dimi 
Keske isler sadece sat kurtul demek ile bitse...
Ben en cok Cemil Sen'i ozluyorum gecen gun Sercan abiylede konustuk baya ozledik kendisini yoklugu cok belli...
Aynen Ercu forumda bi huzur var, Şen cemilsiz adam o kadar çok sevdiki profilini çifter çifter acti

neyseki engiiiin tecrubelerimle el koyduum.
Kemal abiyi hiç ozlemiyorum, kac kere izmir bulusmasi duzenlediler biz nerelerden kalktik geldik, adam telefonlarimizi bile acmadi. Gerek yok böle tiplere.
Vedat Gülen, Uğur Dalkıran, Erdem Köse, vs.
Eyvallah kardesim.

Bizi de seven varmış ya la!
ayıp ediyosun ama...
biz sevmiyor muyuz seni? gitti benim vvt-i haberin bile yok çocuğum 
Canım ablam benim
Benimkide gitti abla.

Bir sinirle yok pahasına verdim arabayı, şimdi farkediyorum ki kötü olduğu kadar güzel hatıralarıda varmış. :/ Yine alacağım. Bi tane gümrük girişli g6 kasa var Ankarada, resmen onun peşini kovalıyorum. Ben kovaladıkça sahibide inat ediyor satmamak için.
Ali Rıza Teksan arkadaşımızdan da ses çıkmıyor uzun zamandır, kendisi ile irtibat halinde olan var mı?
Kemal Cengiz bey de öyle.
@kemalaksüyek ve @hakkısaygılı ......Hakkı bey neden yoktur anlamış değilim bilen birileri varsa açıklarsa memnun olurum....
Kemal Cengiz amca en son benim Yemek tarifleri konusuna yazdı sonrada görmedik bir daha.
Kemal Aksuyek artık forum üyesi değil Tolga bey.
Kendisi ile her ne kadar görüşüyor olsakta Mehmet Kan uzun zamandır forumda aktif değil.Forumda ki bazı üyelerin bir ara cozuttuğu,cezaların hava uçuştuğu dönemlerde kime kızdıysa bir daha girmedi foruma.
Şu dönemde isleri biraz yogun ama tekrar aktif olacak.Bu yaz inşaallah Türkiye'ye gelecek.Soranlara da selamları var.
Mehmet KAN ile birlikte Ahmet Özkök'te uzun zamandır yok.Ciğerim Hakkı'da uğramaz oldu.
Ali Yıldırım,Hande Bayram da uğramıyor buralara.Ali en son poligonda görünmüştü.
Kemal Cengiz amca en son benim Yemek tarifleri konusuna yazdı sonrada görmedik bir daha.
Kemal Aksuyek artık forum üyesi değil Tolga bey.
Kendisi ile her ne kadar görüşüyor olsakta Mehmet Kan uzun zamandır forumda aktif değil.Forumda ki bazı üyelerin bir ara cozuttuğu,cezaların hava uçuştuğu dönemlerde kime kızdıysa bir daha girmedi foruma.
Şu dönemde isleri biraz yogun ama tekrar aktif olacak.Bu yaz inşaallah Türkiye'ye gelecek.Soranlara da selamları var.
Mehmet KAN ile birlikte Ahmet Özkök'te uzun zamandır yok.Ciğerim Hakkı'da uğramaz oldu.
Ali Yıldırım,Hande Bayram da uğramıyor buralara.Ali en son poligonda görünmüştü.
Teşekkür ederim Özcan bey ......
Yeti'ci bir abimiz vardı. Bir de t27'si olan Ali Serkes vardı.
İkisi de forumda görünmüyor bayağıdır.
Hande Bayram Hakkı Saygılı Atilla Özdemir Serdar Tanıtmış Mehmet Öztürk Tekin Bozbey Ercüment Enes Koluman Seçkin Ünlüsoy Zühtü Zilayaz (ceza makbuzundan sonra kayboldu).Aklıma gelenler bunlar.Siz bu mektupları okurken ben çok uzaklarda olucam??
Çok uzaklarda olacağım derken Yaşar bey?
Evet, Zühtü hocamızı bende merak ediyorum açıkçası.
Kadir bu aralar burada da feyste de görünmüyor