0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Akturan , büyük adamdı, çabuk parladı söndü
uh ! Kahramanlar ölmez, şekil değiştirir ...
*Kemal Çetin*Umut ÇelikelSuray KaOktay OkyayHakkı EraslanMurat GülKaya Büyükçelen...
eskisi kadar olmasada foruma giriyorum...yanlış anlaşılmasın bu şekilde başlık yazılsa da yeni gelen üye arkadaşlarıda birbirinden değerli olarak görüyorumgözüme çarpan göremediklerim...soyisimlerini hatırlayamadıklarım var;kaya büyükçelensalih karalihakan öztürkergün gürkan(soyismi yanlış olabilir)/sağolsun çok faydalı bilgileri vardı/ özel mesaja cevap yazmadıhakkı eraslan/ genelde görüşüyoruz gibimangalcı murat gül afyonlu osman hocam(soyisimleri hatırlamadım)ahmet özkök(bayağı önce özelden msj attım ama o da gelmesi)umut çelikel (sağolsun 1 mesajla forumda oldu)kırık ahmetfotocu aydınsivaslı osman hemşomerdinç akıntürkaymurat küden
Foruma 5 ay oldu üye olalı. Dolayısı ile eksikliğini hissettiğim bir üye yok yani. Çünkü 5 aydır tanıyorum forumda ki arkadaşları. Ancak aşağı da vereceğim isimlerin yokluğunu hissederim.1 - Ahmet GÜVE2 - Aytaç HUT3 - Tekin BOZBEY4 - İlke Aslan5 - Kaan KARA6 - Yasin Yılmaz Fidan7 - Yüksel IŞIK8 - Mehmet AKIN9 - Yasin GÜRSOY
4 - İlke A(r)slan
Beni burda bulamazsan nerelerde bulabileceğini biliyorsun abim
İlkecim, senin adın listede yok ki.
Eyvallah Burak abi. Ne vakit corolla görsem aklıma sen geliyorsun merak etme
Kırmızı ve bordo Yaris'te bana seni hatırlıyor Mehmet.Hakikaten
Abi mahalle Tanır Oldu. Erkek adam renksiz araba kullanır tezini çürüttüm desem yeridir cam silen halı çırpan balkon yıkayan biri olarak tanınırken şimdide kırmızımsı arabaya biniyom kim bilir arkamdan neler konuşuyorlardır
Buna benzer renkte 206 vardı bizde.İlk ve tek oldu o.
ölmedik ayaktayız,murat gül yeğenimle beraberiz şu anda.eyvallah nagi Mesaj Birleştirildi: Nisan 13, 2015, 16:55:34sağolasın Muhammet kardeşim eksik olma,Murat GÜL de yanımda,selamı var
2012 mi?olsun bugün olsa bugünde yazarım sizi )))meydanı boş bırakmayın, sebebin olsa da arada uğrayın,iki selam, 3 kelam edelim a.selam sende zanaatkar murat kardeşime çok selamlarımızı ilet... Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 09:13:03müdürüm kızma hemen ))