0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnşallah iyidir . Bundan sonra foruma 3 günden fazla giremeyecek olanlar buraya yazsın da bizleri merak içinde bırakmasınlar
enson 28 ocakta aktif olmus. Insallah iyidir. Buarada boyle bir konu vardi zaten. buradan devam http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42063.0
oğuzhan murattürkay sarıkayaselahattin barutcoşkun demiratlıhazım şahinemre nalbantramazan alkanmc akmanve sayamadığım birçok kişi daha. bunlar gittikten sonra forumun tadı tuzu kalmadı
bende-gidiyorum Seckin adim bu listeye girer belki
Ertan dan haber yok herhalde daha dimi? Okullarda açıldı
Yolun açık olsun abi şaka bi yana da sen e 12 yi sattıktan sonra aktifliğin baya azaldı abi
Şaka bir yana, Ertan 'a ulaşabilecek olan yok mu arkadaşlar?
Seckin yakinda Yaris projeleriyle-tekrar yesil sahalardayim E12 ye uzuldum cok o yuzden suskunum
ilk üç hariç geriye kalanın yokluğu hiçe hissedilmiyor Seçkin'im Forum eskisine göre daha huzurlu.Mesaj Birleştirildi: Şubat 13, 2014, 23:23:54Ben de bir isim yazayım bari.Murat İskefiyeli'de yok uzun zamandır.En son düğünüme davet etmek için aradım,görüştük sağlığı yerindeydi,ikinci defa baba olmuş
sana göre abi. bunlar olmadan forum bir hiiç bence. gerçi o senin forumu huzursuz edttiği dediğin kişilerle sürekli iletişim içerisindeyim forumun güzel yanı dostlukları kazandırdı.