0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aksuyek geri dondu uyandirdiniz uyuyan devi
Kemal Amca nerelerde?
Gerçekten ya,bayadır sat kurtul diyen yok forumda.Özledik kendisini,duy sesimizi Kemal amca
mesajlarıma moderatör onayı engeli koymuşlardı, :olmamış:o yüzden yazmıyordum kimbilir gene kimin tekerine çomak sokmuşumdur şimdi kaldırmışlar, yani bir yere gittiğim falan yok, benden öyle kolay kolay kurtulamazsınızen eskilerden biriyim, en son giden olacağım
Banada öyle geliyor, eni sonu banlayacakalar Huyum kurusun yawv ne yapayım ben böyleyim ama diğer sitelerde, honda forumlarında falan çok daha töleranslı davranıyorlar art niyetsiz olduğumu anlamışlar nicedir....l
Sayin Kafkas ( honde forumlarindaki nick) Honda forumlarinda uyeler bir ara toplanip senin lastikleri patlatmayi bile planlamislar.
bu site dışında bütün forumlarda adım "caucass" (Kafkas)ama çoğu siteye uzun zamandır müdavim olduğum için pek çok arkadaş adımı falan biliyor atıkhatta bazılarıyla buluşup tanışıp , yiyip içip sohbet etmişliğimiz olduönceleri çok tepki oluyor ama zamanla tarzıma alışıyor insanlararabamı bulabilseler , bırak lastikleri indirmeyi benzin döküp yakacaklar bile vardıama sanırım artık pek yok, gayet iyi geçinip gidiyoruz
bugün face'te zammı protesto ediyordu bildiğiniz şekilde
Döşemeci Hakkı Reis