0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis'in bu sıralamada sonuncu olmasına şaşırdım..Bu kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum malzeme kalitesi açısından..Tamam belki motoru turbolu falan olmadığından eski teknoloji diyebilirsiniz ama..
Gürkan bey'in bu çok güzel detaylı açıklamaları için teşekkür ederim, Corolla'da 1.4 D-4D DPF'li 6 ileri M/M (kasnak/kayış) tam sorunsuz ve değişimleri hissettirmeyen otomatik şanzıman var, elbette Passat/Avensis kalitesinde olan bir model değildir ama en az onlar kadar donanımlı ve onlardan çok daha ekonomik olduğu kesindir. Bu aracın Bahadır bey tarafından da incelenmesi faydalı olur. En üst donanımlı Elegant versiyonu 63.300TL
Teşekkür ederim öneriniz için..zaten avensis için bayiye gittiğimizde corollayı da inceleriz zaten
bahadır bey şu an avensisleri 53.500 TL ye bırakıyorlar,(park sensörü ve boya koruma dahil)63.000 tl rakamları corollaya vermek bence çok mantıksız,aralarında sınıf farkı var,bence sıfır km coralla yada diğer c segmenti araç almayı düşünenler avensise bakmadan karar vermesinler,dizel alacaklarda dahil olmak üzere.corallanın seneye kasa değiştireceğini ve avensisinde yazın hafif bir makyaj yapılacağını söylediler.
kesinlikle katılıyorum..ama sanılmasın ki turbbolu motorlar zırt pırt arıza yapıyor..ancak yaptım mı da tam yapıyor..Avensis fiyat/kalite oranına göre bence Passat'tan üstün bir otomobil
arkadaşlar;ben toyotanın duraklama devrine girdiğini düşünüyorum,mercedes,bmw,opel,ford,vw,fiat,peugeot,tüm bu markalar artık küçük hacimli turbo destekli araçlar üretmeye başladılar,dizel motorlara bakalım,toyota 1.4 90 hp dizel araç satmaya devam ededursun artık renault 1.5 de 130 hp satmaya hazırlanıyor,güney koreli 1.6 dizeller 140 beygirden bahsetmeye başladılar,toyota söyle adam gibi bir 1.6 dizel yapıp avensise koyamadı.Avensisdeki 2.0 dizelin kaç beygir olduğunu biliyormusunuz? 126 ps.Ben son sekiz yıldır toyota kullanıyordum ve bir toyota fanatiğiydim,hala da öyleyim, tsi motor ve dsg sanzumanı geliştirmeden önce vw saygı duyduğum bir markada değildi,toyotanın dünyadaki satışlarına bakalım,birincilikten üçüncülüğe düştü,evet japonyadaki depremin etkisi oldu ama olmasaydı da toyotanın satışlarında azalma vardı,yıllardır dünyanın en çok satan modeli olan corallanın hemen ensesine yerleşen model beğenmeyip burun kıvırdığımız hyundai elantra,belki seneye corollayı geçecek,demek istediğim şu,sadece sorunsuzlukla olmuyor,toyotanın bir şeyler yapması lazım,bu konuda tüm forum üyelerinin görüşlerini bekliyorum,ben passatı almadan önce diğer bütün rakiplerinide inceledim ve hatır sayılır kmler boyunca kullandım,bazıları ile uzun yol yaptım,sizede diğer markaları detaylı incelemenizi öneririm.Eğer incelerseniz toyotanın duraklama devrine girdiğini görürsünüz.