Gönderen Konu: VW Passat 1.4 tsi 160 ps Dsg Comfortline Testi  (Okunma sayısı 18173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: VW Passat 1.4 tsi 160 ps Dsg Comfortline Testi
« Yanıtla #40 : Mart 29, 2012, 22:08:55 »
etrafta doblo,kango,transit,florino vb.gördükçe toyota niye bir ticari araç yapmaz diye çok düşünmüşümdür,o pazarda hiç modeli var mı toyotanın?
tam o sınıf olmasada hiace ve hilux var.. bizde hilux  vardı sıfır km almıştık 93 modeldi.yahu bir araç yıllarca inat edermi ben arıza yapmayacağım diye vallahi inat etmişti çok uğraştım bozmak için ama başaramamıştım. tam hatırlamıyorum ama sanırım 365binde sanayi yüzü görmeden satmıştık arabayı sadece 100.000 kmde bir trigeri değişmişti

vw ninde kamyonu yok ben hiç görmedim ama toyotanın hino markasıyla komyonları var tamamen satış stratejisi ona bakarsan bmw ninde hafif ticari araçları yok

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 29, 2012, 22:08:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 355 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 29, 2012, 22:12:06 »
Hilux videoları paylaşılmıştı.Yakmaya,denizin içinde bekletmeye vb... banamısın demeyen bir araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #42 : Mart 30, 2012, 10:57:46 »
çok güzel bir model seçmişsiniz hayırlı olsun, kalite-konfor-serilikte rakibi az bir araç.

fakat hangi firmanın geride-ilerde olduğu (duraklama devri) yıllar itibariyle farklılık gösteriyor.

daha birkaçyıl öncesine kadar vw menşeili tdi/sdi motorlar traktör motoru gibi çalışıyordu, (yüksek hacim-çokca ses).

hatta bir kere volvo tırla yanyana duruyorlardı kırmızı ışıkta, vw den daha fazla ses geliyordu.

vw grubu common-rail e geçmemekte inat etmişti.

tsi motor teknik olarak verim makinesi gibi gözüküyor, uzun vadeli kullanımda avantajı olup olmadığını zaman gösterecek,

bu nedenle düşük hacim/yüksek güç üreten motorlara temkinli bakıyorum.

bir de tsi motorlarda en fazla kaç km gören var merak ettim.

örneğin corollada 480.000 de olan biliyorum arızasız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #43 : Nisan 01, 2012, 16:57:07 »
vw nin tsi motorları 300 bin km test edip üretime geçtiğini bir yerde okumuştum,yeni üretildiği için o kilometrelere daha gelmemiştir kullananlar...