0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
halkın tepkisizliğinden cesaret alan hükümet, yabancı ve yerli büyük sermayenin devri iktidarlarındaki semirmelerini az bulmuş olacakki, bankalarına yeni borçlu vatandaş, fabrikalarınada yolunacak kaz temin etmek yolunu seçmiş. cari açık artarmış, dar gelirli inlermiş umurlarında değil, işine gelmeyince avrupa birliğine rest çekenler kendi avantajları söz konusu olunca avrupacı kesiliyorlar. tarih böyle zafer sarhoşlarının hüsranları ile doludur. hepimiz bu karara karşı duralım her platformda sesimizi duyuralım. hakkını arayanlardan olalım. bu yazıdan dolayı beni içeri atarlarsa ziyaretime gelin.
eline sağlık Atilla Bey.bende imzamı atarım altına beraber gideriz.
Halk olmuş süt dökmüş kedi..adamlar ne dese kimseden ses çıkmıyor..sesini çıkaranın da ümüğünü sıkıveriyrlar zaten..ben bir eğitimci olarak mesela son yapılan 4+4+4 uygulamasına sonuna kadar karşıyım..tamamen saçma sapan bir uygulama olacak..ama hiçi bizlerin,öğretmenlerin fikrini falan soran yok..biz yaptık oldu diyecekler her zamanki gibi
valla zaten korkudan ne konuşabiliyoruz ne internette yorum yazabiliyoruz..biraz yazayım diyorum hemen çevremdekiler,ailem falan sil onu çabuk diyor...ne günlere kaldık...
Akaryakıtta zaten tonla vergi var, dolayısıyla çok yakan zaten çok vergi veriyor. Nasıl daha çok yolarız milleti konusunda sınır yok.
yapılacak bir dolu yorum var.. söylenecek bir sürü söz var fakat yazmaya çekiniyorum forumdan atabilirler beni içimden geçenleri söylersem.....