0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben bu işlerden pek anlamam ama bence çok hoş olmamış,sevmediğim bir jant tipi,ama sizin içinize sindiyse güle güle kullanın.
Lastiklerinizi Satabilirdiniz. En azından 17" jant daha şık dururdu. tabi yine de karar sizin. güle güle kullanın.
Ooo çok beğendim şahsen bu araçtan güzel işlemler çıkıyor ellerine sağlık Gökercim.
Güle güle kullanın. Maşallah.
Teşekkür ederim ama bir yay takıcaz gibi duruyo
16" lastiklerle 3.5 cm den fazla düsürmeniz lazım. yoksa taktıgınıza degmez. 17" jantlarla 3.5 cm de bile 2 parmak bosluk var aracımda.
Çok Fazla alçaltmak türkiye şartlarında yararlı degil maalesef. önceden gectiğim yerlerden şu anda gecemiyorum. eve giderken bir arka sokaktan dolasıyorum. illa da yapılmak isteniyorsa 3.5 cm kafidir. 17" jantlarla tabi.
valla 3.5 cm yay 17 jantla bile çok bence 17 jant kendisi yeterli bence diye düşünüyorum
güzel olmuş hayırlı olsun:)
17" jant takıp yay takılmayınca araba iyice yükseliyor. ben öyle bir hata yapmıstım. önce lastik ve jant ebatını büyüttüm. yay ı sonradan taktırdım. arabayı görenler bu leylek olmuş diyorlardı
öncelikle hayırlı olsun , taktığınız lenso project d nin siyah versiyonu favorimdir fakat;offsetli jant takarken orjinal ebadın 2 " fazlasını takmanız lazım , çünkü offset 1 inch daha küçük gösterir yani 17 " taksanız bile orjinal janttan pek bir farkını göremezsiniz ki siz 16 takarak aracı dahada çelimsiz göstermişsiniz , ama bu işler zevk meselesi güle güle kullanın üstünde eskisin