0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende yorum yapcam gerçekten senin araba daha iyi oldu yayla
Gökerim 3,5 iyidir ya o kadar korkmaya gerek yok sadece aşırı dikkat onada bir ayda alışırsın zaten ne kadar km yapıyorsun ki?Sercooooo hayırlı olsun İstikrarlı adamları severim örneğin aynı fotoyu öncesi sonras olarak çekmek için adam aynı yere gitmiş aynı açıyla foto çektirmiş hiç bir detayı atlamamışş veee aynı kıyafetleride giymiş kiii büyü bozulmasınnn Hangi yayla o
Uvvvv mermiiiiiiiiiii Araç cidden çok atak duruyor öyle ki ön tamponun gölgesi bile geride kalmış Senin aracın adı Redkit olsun gölgesini vuran adam Şaka bir yanada kardeşim işte yay farkı....
Evet böle daha iyi oldu ama 3.5cm de bu kadar alçalma olurmu onu düşünüyorum
Tabikide hayır
Gökerim 3,5 iyidir ya o kadar korkmaya gerek yok sadece aşırı dikkat onada bir ayda alışırsın zaten ne kadar km yapıyorsun ki?Sercooooo hayırlı olsun İstikrarlı adamları severim örneğin aynı fotoyu öncesi sonras olarak çekmek için adam aynı yere gitmiş aynı açıyla foto çektirmiş hiç bir detayı atlamamışş veee aynı kıyafetleride giymiş kiii büyü bozulmasınnn
Sercanım dedim sana kazağı çıkar diye dinlemedin bak
Flash Flash Flash!!!Sercan Karabulut'tan son dakika haberi: Auris'ine yay takan Sercan Karabulut "Jantları piano black yapıp 3 numara cam filmi ile aracıma son halini vermiş olacağım" dedi. yok böyle bir iddaa
Sercan nerede, hangi ara taktırdın yayları? :p
Valla jantları piano değilde, podium yapmayı düşünüyorum.Camda film var zate.Yayıda shoplayarak koyuyoruz ee tamamdır.
Podium işini Toyota ile çok görüştüm 17" en son 2,500 TL dediler. lastiklerle beraber minimum 3,5 tutar her yol senin için 3,5'a çıkıyor Sercan garip rastlantı