0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17" jant takıp yay takılmayınca araba iyice yükseliyor. ben öyle bir hata yapmıstım. önce lastik ve jant ebatını büyüttüm. yay ı sonradan taktırdım. arabayı görenler bu leylek olmuş diyorlardı
Yalnız şu mugen rüzgarlıklara takıldım. Daha önce de konusu olmuştu aslında, Esentepe tarafında bir aksesuarcıdaydı yanılmıyorsam. Dediğiniz yere gitmiştim, olmadığını söylediler. Yani üretimi yokmuş, nasıl oldu da uydurdunuz bunları bilmiyorum. Bilgilendirir misiniz acaba?
Moralinizi bozmak istemem ama Bende daha once auris topladigimdan surekli soylemisimdir auris ofsetli janti kaldirabilecek bir araba degil diye.hatta toyota'da hicbir arac kaldiramiyor.Yinede Umarim saglikla mutlulukla binersiniz ama olurda hala cizmemisseniz ve jantciniz tanidiksa bence 17'' ofseti olmayan bir jantla degistirin...iyi gunlerde kullanin.
Güle güle kullanın. imkanınız olunca jant ebatlarını büyütmenizi tavsiye edebilrim. En azından yaz lastikleri içinSenin aracın bir son halini göremedik??
Güle güle kullanın. imkanınız olunca jant ebatlarını büyütmenizi tavsiye edebilrim. En azından yaz lastikleri için
Uzun süre sonra forumda ilk yorumumu sana yazayım Gökerim... Özelden de belirtmiştim zaten düşüncelerimi.... Serkanda benzer şeylerden bahsetmiş jant modeli itibarı ile olduğundan küçük gösteriyor ilk dezavantajı bu... ikincisi ise bence etrafında ki kırmızı çizgiler pek hoş değil....Tabi yay konusuna girmiyorum konuşmalarımızdan sonra Seninde bahsettiğin gibi senin şartlarında sadece lastik değiştirip ebat büyütemeyince hepten stok gezmektense jant iyidir
mugen rüzgarlıkları Gürset Oto (Yakuplu Merkez Mah. Hürriyet Bulvarı no:77 Dükkan 1 Beylikdüzü - Mediamarkt tan Yakupluya giden alt geçidi geçince ilk ışıklarda sol taraftaki dükkanda)(875 13 66)(Mustafa Usta) dan temin ettim (nasıl olduda uydurdunuz)olan yazınızı rüzgarlıkları arabaya nasıl uydurdunuz olarak algılıyorum cevabını vereyim tam olarak oturmuyor çok az bir boşluk kalıyor ikisi arasında verdiğim telefon numarasından mustafa beyle görüşün sonuç alamazsanız bana tekrar söleyin bende arayıp konuşurum sizin için.
Oraya bayağı bir uzağım, dediğim gibi gitmiş ve boş dönmüştüm oradan. Telefon açtım Mustafa ustaya ulaşamadım fakat başka bir arkadaşla görüştüm, uydurmaya çalışıyoruz dedi. Aslında böyle şeylerin merkezlerinden biri de Aksaray. Birçok yere sordum fakat bulamamıştım, deneyip görmek lazım. Çünkü Auris için üretilen mugen rüzgarlık yok malesef.
Ben 3.5 TTE yaylarımı taktım sanada tavsiye ederim GÖkerim.
aa süperrr sercanım banada foto atarmısın
Tabiki ne demek
of bea süper olmuş sercanım ellerine sağlık
Bence senin ellerine sağlık
3,5 atıyonuz beyler hayırdır