0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çetin bey düzeliceğini söylemediler 1 saat önce toyotronic te değiştirttim yağı mobil kullandılar vites geçişlerinde yumuşama oldu biraz ama çıkan yağ kapkaraydı su gibi yağ özelliğini kaybetmişti zamanında değiştirseydim bu zorlanmalar olmıycaktı hiç
Ben CASTROL TRANSMAX DEX III MULTIVEHICLE litresini 17 TL den aldım. Yarıyarıya fark var anlayacağınız.
Alperen bey bende 10 bin bakıma gideceğim yakında yağın markası bu muymuş? dışarıdan alıp serviste koydurtacağım da.. Aynısını motor yağı için de yapmayı düşünüyorum..
Özel servistemi?
yok abi yetkili servis.. Şanzıman işini şansa bırakmam.. Bide garantili olsun diye.Bu gün cam kaldırma modülü ve otomatik kilitleme taktırdım son bomba
HAyırlı olsun Kerem Bey.Bende borçlarımı bitirebilsem bir güzellikler yapıcam arabaya ama 788.00 TL eski arabalarımdan borç çıkarmış devlet baba . Gözümde abla oldu artık ama neyse... Aracı satarken borcu yoktur diye satıyoruz. Sonra bunlar mide bulandırıyor. Aslında yeni bir konuda ele almak lazım bu meseleyi.
bu konuyu açtıklar ve konuştuk konuşuyoruz biz aslında .. Sadece size değil bir çok kişiye çıkarmış bu borçları. Devlet alacağına şahin vereceğine serçe oldu. Tabiri caizse.
Yada alacağına aslan vereceğine kedi...Bu af döneminde bildirselerdi öderdik faizsiz.Devlete borç takmak gibi adetlerim olmadığından bakma ihtiyacı bile hissetmemiştim.
yok abi yetkili servis.. Şanzıman işini şansa bırakmam.. Bide garantili olsun diye.İzmir e gidersem servise uğrayacağım ozaman sorayım birde onlar ne kullanıyor net bilgisini alayım hazırlık lı gideyim bari..Sadece işçiliği onlar yapsın.Bu gün cam kaldırma modülü ve otomatik kilitleme taktırdım son bomba
Birde bu aralar toyota dahil bir çok servis fiat,toyota,ford vs. boya koruma ve detaylı iç temizlik işine el attılar. Şirket arabasına ford dan detaylı temzilik,boya koruma , motor temziliği ve jant koruma ile plastik aksam koruma yaptırıldı normalde 500 tl olan işlem bu ara kampanya da 250 tl imiş ilgilenenlere duyrulur..
kerem bey cam kaldrma ve otomatik kilitleme maliyeti ne kadar...bir de işlem uzun sürüyor mu? otomatik klitleme de araçtan uzaklaşnca mı kilitliyor kendini araç.. siz de izmirdesiniz galiba, nerde yaptrdnz...
Bu son bombayı patlatmışsın açıklama yok,nerede yaptırdın? ne kadar tuttu? tam olarak nedir? ne işe yarar?
Bu kampanyalar devam ediyor mu?pasta-cila ve detaylı temizlik düşünüyorum, sen yaptırdın mı?
Şanzıman yağı için dün yetkili serviste konuştum 40000 ve katlarında değişim oluyormuş.
Asıl soru şu yağ değişiminde sadece yağı boşaltıp yerine yeni yağmı koyuyorlar yoksa şansıman yağı haznesinin içini açıp metal artıkları ve filtreyi temizliyorlarmı?Sadece yağ değiştirince olduğu gibi pis haznenin içine döküyorlarsa o yağdanda pek hayır gelmez.Geçen hafta eşimin 99 Otm.Polosunun şanszıman yağını değiştirttim.Herşeyi ile temizlendikten sonra yağ konuldu.