0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çarpan aracın plakasını sağolsun ordaki dükkanlarda çalışan genç bir arkadaş almış, çarpan aracın plakası da mevcut. şimdi bu hasarı benim kaskom mu karşılar yoksa karşı tarafın trafik sigortası mı ki araç doğanmış trafik sigortası olduğunu da zannetmiyorum...
büyük geçmiş olsun. canınıza birşey olmasın Umut Bey. arabanızın resimlerini çekin. kaskoyu yaptırdığınız sigorta şirketini arayıp ordan bilgi alın derim. en sağlıklı bilgiyi orası verecektir size. elinizde plaka varmış, umarım çarpıp kaçan kişiye ulaşırsınız ve kaçıp çarpmanın bedelini bir şekilde ödetirler ona. tekrardan büyük geçmiş olsun Umut Bey.
teşekkürler arkadaşlar, peki yetkili servisi arayıp ak sigorta anlaşmaları olup olmadığın sormam gerekir mi ve randevu alıp mı gitmeliyim yoksa merhaba ben geldim mi demeliyim?
teşekkürler arkadaşlar, peki yetkili servisi arayıp ak sigorta anlaşmaları olup olmadığın sormam gerekir mi ve randevu alıp mı gitmeliyim yoksa merhaba ben geldim mi demeliyim? trafikte çok dikkatliyimdir 3 yıldır bu aracı kullanıyorum, ufak tefek sürtmelerim haricinde daha bir kazam olmadı, adam gelip park halinde evin önündeki araca vurup kaçıyor, vuranlar da apaçiler....
az önce kasko şirketini aradım bana söyledikleri plakayı biliyorsanız adres tespiti vs. benim yaptırmam gerekiyormuş, adamın trafiksigortası falan varsa ben bulacakmışım, evrakları ben toplayacakmışım....adamın plakası var, görgü tanığı var neden kendileri uğraşmıyor...ya adamın trafik sigortası yoksa o zaman ben ne yapmalıyım, işin içine para mı girecek ne olacak, saçma sapan işler....
Umut bey,Fara elinizi attığında oynuyormu? Yani tırnakları kırılmışmı? Farda sorun varsa 1800 TL diye biliyorum.Far yıkama olduğuna göre aracın elegant olduğunu varsayarak söylüyorum.