0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaskodan orjinal farı talep edebilirsiniz. Olmadı yerine parçacıdan 8-9 tane Depo marka far ile takasa girip stok yaparsınız.Şaka bir yana güzel gelişmeler bunlar sevindim. Trafik sigortasından alabilirseniz çok iyi olur?
depo marka farlarımdan memnundum, değişirse üzülürüm, o kör orjinallerden sonra dünyamı aydınlattılar )
eksper gelip aracı görmüş tamponu ve farı autokinge göndermişler...değişip değişmeyeceği autokingte belli olacakmış...çarpan vatandaşın telefonunu da buldum ama geçici olarak servis dışıdır diyor...ulaşamadım vatandaşa. bugün gidip plakayı veren vatandaşa kendi yazdığım tutanağı imzalattım..polisin yazdığı tutanaktaki plakayı veren ve görgü tanığı olan kişi benim diye. çünki polisin yazdığı tutanakta vatandaşın adını yazdırmayı unuttuk, acemilik işte. ..karakola gitmeyi teklif etmedim, çocuk tutanağı bile tereddütle imzaladı...polisin tutanağını ve kendi tutanağımı ekleyip kaskoya göndereceğim..birde çarpan vatandaşın trafik sigortası poliçe no sunun olduğu evrağı da ekliyeceğim, bakalım ne olacak...
çok geçmişolsun. geçen hafta benimde başıma böyle bir şey geldi ve maalesef çarpan adamın sigortası yok tek avuntum adamı yakaladım ve karakolda çarptığını itiraf etti. adam alkolik, sürekli beni oyalıyor. yarın adam arabamı yaptırmazsa bende avukata vericem. çarpan aracın sahibide farklı olduğu için ikisinide dava edebiliyorum. siz paranızı rahatlıkla sigortadan alırsınız içiniz rahat olsun.