Gönderen Konu: avensisime park halindeyken çarpıp kaçmışlar...  (Okunma sayısı 13327 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: avensisime park halindeyken çarpıp kaçmışlar...
« Yanıtla #40 : Mart 06, 2012, 14:55:24 »
Arkadaşlar, bu arada konuda biraz sadeleştirme yapıldı. Sıkıntı yaratabilecek bütün mesajlar ya tamamen ya da kısmen silindi. İlgili arkadaşlar lütfen mazur görsünler. Bu sadeleştirmeyi yapılırken çok titiz davranıldı. Yine de hala rahatsız edici bir ifade var ise lütfen ilgili mesajda moderatöre bildir seçeneğini kullanalım. Bununla tatmin olmayacağını düşünen arkadaşlar bana özel mesaj da gönderebilirler. Tekrar ediyorum, bu mesajdan sonra karşılıklı polemiğe izin verilmeyecektir.
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 06, 2012, 14:55:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 06, 2012, 20:51:48 »
Umut bey sonucu bizimle paylaşırsanız,gelişimlerden vesaireden (masraf kaç para vesaire) haber verirseniz sevinirim.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 07, 2012, 18:53:21 »
ümit bey aracı bugün özel bir serviste çalışan arkadaşıma teslim ettim, yarın exper gelip bakacakmış, ama sabah arkadaş farın da değişebileceğini söyledi muhtemelen tırnakları kırılmıştır dedi, yarın belli olacak aracın durumu, bu arada araca çarpan vatandaşın trafik sigortası varmış, komşum sigortacı olduğundan plakasından aracın sigortasını yapan acentanın bilgilerine ulaştık, acenta bursa mudanya da, acentayı aradım bir bayan çıktı durumu kendisine izah ettim, bu vatandaşa ulaşabilecek bir tel falan var mı diyerek, kendisi bana bilgi alıp döneceğini söyledi, en son aramam da poliçe üzerinde irtibat bilgisinin olmadığından bahsetti, olayı aydınlatır aydınlatmaz döneceğini söyledi...olayla ilgilendiğini belirtti, herhalde yarına kalacak iş...ama ben yarın plakayı veren arkaşı da alıp tekrar karakola gitmeyi ve görgü tanığının da tutanağı imzalamasını sağlamaya çalışacağım...en azından kasko şirketi bu belgeye dayanarak trafik sigortasından rucu eder miktarı ve benim de kaskom delinmez....bu gibi durumlarda plaka varsa en azından kaskonuzu yada trafik poliçenizi yapan acentaya gidip aracın trafik sigortasının olup olmadığını, hangi acentadan sigorta yaptırdığını öğrenip, sonra da o acentaya ulaşarak araç sahibine ulaşma yolu olduğunu öğrendik...
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 07, 2012, 19:00:41 »
Kaskodan orjinal farı talep edebilirsiniz. Olmadı yerine parçacıdan 8-9 tane Depo marka far ile takasa girip stok yaparsınız.:)
Şaka bir yana güzel gelişmeler bunlar sevindim. Trafik sigortasından alabilirseniz çok iyi olur?
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Mart 07, 2012, 20:23:47 »
Kaskodan orjinal farı talep edebilirsiniz. Olmadı yerine parçacıdan 8-9 tane Depo marka far ile takasa girip stok yaparsınız.:)
Şaka bir yana güzel gelişmeler bunlar sevindim. Trafik sigortasından alabilirseniz çok iyi olur?

depo marka farlarımdan memnundum, değişirse üzülürüm, o kör orjinallerden sonra dünyamı aydınlattılar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mart 08, 2012, 21:47:08 »
depo marka farlarımdan memnundum, değişirse üzülürüm, o kör orjinallerden sonra dünyamı aydınlattılar ;)

Gelişmeler çok iyi, umarım sonu iyi biter.
Yeni orjinallerden demi iyi depo marka farlar?
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mart 08, 2012, 23:45:45 »
eksper gelip aracı görmüş tamponu ve farı autokinge göndermişler...değişip değişmeyeceği autokingte belli olacakmış...çarpan vatandaşın telefonunu da buldum ama geçici olarak servis dışıdır diyor...ulaşamadım vatandaşa. bugün gidip plakayı veren vatandaşa kendi yazdığım tutanağı imzalattım..polisin yazdığı tutanaktaki plakayı veren ve görgü tanığı olan kişi benim diye. çünki polisin yazdığı tutanakta vatandaşın adını yazdırmayı unuttuk, acemilik işte. ..karakola gitmeyi teklif etmedim, çocuk tutanağı bile tereddütle imzaladı...polisin tutanağını ve kendi tutanağımı ekleyip kaskoya  göndereceğim..birde çarpan vatandaşın trafik sigortası poliçe no sunun olduğu evrağı da ekliyeceğim, bakalım ne olacak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #47 : Mart 08, 2012, 23:51:06 »
eksper gelip aracı görmüş tamponu ve farı autokinge göndermişler...değişip değişmeyeceği autokingte belli olacakmış...çarpan vatandaşın telefonunu da buldum ama geçici olarak servis dışıdır diyor...ulaşamadım vatandaşa. bugün gidip plakayı veren vatandaşa kendi yazdığım tutanağı imzalattım..polisin yazdığı tutanaktaki plakayı veren ve görgü tanığı olan kişi benim diye. çünki polisin yazdığı tutanakta vatandaşın adını yazdırmayı unuttuk, acemilik işte. ..karakola gitmeyi teklif etmedim, çocuk tutanağı bile tereddütle imzaladı...polisin tutanağını ve kendi tutanağımı ekleyip kaskoya  göndereceğim..birde çarpan vatandaşın trafik sigortası poliçe no sunun olduğu evrağı da ekliyeceğim, bakalım ne olacak...

yılan hikayesine dönmeden çözülür inşaallah.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 12, 2012, 19:56:20 »

Umut Bey merhaba, ne yaptınız ? işler yolundadır umarım.. sigortadan iş halloldu mu? aracınız ne durumda yapılmıştır inşallah.. selamlar
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #49 : Mart 12, 2012, 21:03:49 »
çok geçmişolsun. geçen hafta benimde başıma böyle bir şey geldi ve maalesef çarpan adamın sigortası yok  >:(
tek avuntum adamı yakaladım ve karakolda çarptığını itiraf etti. adam alkolik, sürekli beni oyalıyor. yarın adam arabamı yaptırmazsa  bende avukata vericem. çarpan aracın sahibide farklı olduğu için ikisinide dava edebiliyorum. siz paranızı rahatlıkla sigortadan alırsınız içiniz rahat olsun.
ön göğüsteki fareyi bir türlü bulamadım,
beynimi kemirmeye devam ediyor :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #50 : Mart 13, 2012, 00:59:00 »
çok geçmişolsun. geçen hafta benimde başıma böyle bir şey geldi ve maalesef çarpan adamın sigortası yok  >:(
tek avuntum adamı yakaladım ve karakolda çarptığını itiraf etti. adam alkolik, sürekli beni oyalıyor. yarın adam arabamı yaptırmazsa  bende avukata vericem. çarpan aracın sahibide farklı olduğu için ikisinide dava edebiliyorum. siz paranızı rahatlıkla sigortadan alırsınız içiniz rahat olsun.

Çağrı bey; size de geçmiş olsun.
Umut beyin çözümü ya da sizin çözümünüz birbirinize emsal teşkil edebilir.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mart 13, 2012, 22:29:36 »
size de geçmiş olsun çağrı bey, cana geleceğine mala gelsin diyerek avunuyoruz...allahtan bende görgü tanığı ve plaka var, bir de bize çarpanın trafik sigortası varmış, kasko rucu eder diyorlar masrafı sigortaya...sokaklarda serseri çok, daha geçen cuma izmir alsancağın göbeğinde arkadaşa yol vermedin bahanesi ile saldırmışlar iki kişi, biriylen cebelleşirken diğer bıçakla saldırmış, allahtan eliyle tutmuş ama avuç içindeki tendonu kesildiğinden bugün ameliyat olmak zorunda kaldı, durduk yere 2 ay işinden gücünden oldu çocuk....bu tip serserilerden uzak eylesin bizi yaradan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #52 : Mart 25, 2012, 23:42:19 »
Umut bey;
neler yaptınız? ses çıkmadı sizden?
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL