0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canı sağolasıca japonlar motor seçeneklerinde bu kadar sığ olunca passat alır yürür tabi. Gsm şirketlerinin kampanyaları gibi bu. insanlar kendileri için en uygun kombinasyonu bulduklarında ne harcadıklarıyla o kadar çok ilgilenmiyorlar ( iç e sinme mevzusu). Şu şartlar altında toyota bu segmentte yine iyi sıralarda. bu bağlamda accord bu kadar şanslı değil.
D segmenti rekabetin çok şiddetli yaşandığı bir segment, rakiplerin her biri diğerinden iddialı. Tercih yapılırken; aynı donanım ve özelliklere sahip araçların sadece tasarımları ve fiyatları değil, aynı zamanda servis ücretleri, ikinci elde değer kayıpları ve yıllar içerisinde sorunsuzluklarının da dikkate alınması gerekmektedir. Bu kapsam da avensisin, passatdan (fiyat/performans geride kalmasına yol açmaktadır, parayı düşünmeyenlerin 1. tercihi olabilir,2013 mondeo'nun tanıtımı yapılmıştır, yeni kasasının çıkmasına 1 yıl kalan mondeo sıralamada geriye düşmektedir) çok az önde olduğunu düşünüyorum.
Yeni mondeo nun tanıtımını izledim abi aston martin e benziyor çok beğendim bence dengeleri değiştirecek gibi 1.6 tdci motorla gelirse tabi güzel ülkemize http://www.techturkey.com/forum/sohbet/107833-2013-mondeo-resmi-olarak-aciklandi.html
ovv dibim düştü desem çok mu kaba olur?
mondeo falan derken ankette passat öne geçmiş bir karşılaştırmada da vw araçları birinci çıkmasın be kardeşim..
Oylamada ilk üç Avensis seçenlerden birisi olarak; birincisi Avensis sahibiyim, ikincisi bu dördüncü Toyota'm ve üçüncüsü eğer Toyota kaliteyi düşürmez ise daima Toyota diyenlerdenim, naçizane...Sağlıcakla kalın...