Gönderen Konu: Hangi D Sınıfını Alırsınız ?  (Okunma sayısı 38000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi D Sınıfını Alırsınız ?
« Yanıtla #40 : Şubat 29, 2012, 21:56:40 »
insignia toyota markası altında uretılseydı onu derdım:)
auris D-4D blue

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 29, 2012, 21:56:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 29, 2012, 21:57:08 »
baz versiyonların fiyatları da yazılsa güzel olur. ben ağırbaşlı yapıdan dolayı suberp ve passat arasında kaldım.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #42 : Şubat 29, 2012, 22:06:34 »
Canı sağolasıca japonlar motor seçeneklerinde bu kadar sığ olunca passat alır yürür tabi. Gsm şirketlerinin kampanyaları gibi bu. insanlar kendileri için en uygun kombinasyonu bulduklarında ne harcadıklarıyla o kadar çok ilgilenmiyorlar ( iç e sinme mevzusu). Şu şartlar altında toyota bu segmentte yine iyi sıralarda. bu bağlamda accord bu kadar şanslı değil.
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • toyosan alternatif otomotiv hizmetleri
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 29, 2012, 22:13:26 »
Passat 1,4 TSI Turbo destekli 1.4 lt 5000 d/d’da 122Hp güç üretirken 1500d/d’da 200Nm’lik torku 7 ileri DSG şanzıman  0-100 km/s hızlanmasını 10.3 sn 6.0lt/100km yakıt tüketiyor, fakat pratikte biraz daha fazla yakıt tükettiğini bilmeniz gerek.
Toyota Avensis 1,8 Elegant 1.8 lt’lik tam otomatik CVT şanzıman ile kombine edilen atmosferik motora sahip Toyota Avensis 6400d/d’da 147Hp güç üretirken 4000d/d’dan itibaren 180Nm’lik bir tork grafiği sunuyor.  0-100 km/s hızlanmasını 10.5 sn gibi tatminkar bir sürede tamamlayan araç karma kullanımda 6.8lt/100km yakıt tüketiyor.
ALTERNATİF OTOMOTİV ÖZEL SERVİS....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 29, 2012, 22:14:44 »
Canı sağolasıca japonlar motor seçeneklerinde bu kadar sığ olunca passat alır yürür tabi. Gsm şirketlerinin kampanyaları gibi bu. insanlar kendileri için en uygun kombinasyonu bulduklarında ne harcadıklarıyla o kadar çok ilgilenmiyorlar ( iç e sinme mevzusu). Şu şartlar altında toyota bu segmentte yine iyi sıralarda. bu bağlamda accord bu kadar şanslı değil.

Passat ile Avensis sahiplerinin kaçar yıl araçlarına sahip oldukları konusunda bir araştırma yapılsa daha doğru sonuca varılabilir, Passat elbette kaliteli bir araç ama fazla popüler olduğundan sıfır modellerde muadillerine oranla yaklaşık 10.000TL daha pahalı fiyatı var ve servis masraflarıda Mercedesle yarışmakta. Diğer yandan, şu an mevcuttaki Passat'ın kalitesi bir öncekine göre düşük.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • toyosan alternatif otomotiv hizmetleri
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '07
« Yanıtla #45 : Şubat 29, 2012, 22:22:08 »
Tekin bey haklısınız Passat hem 10.000 TL pahalı hemde bakım masrafları aynı sınıf diğer markalardan çok pahalıdır.Ayrıca elektronik kalitesi önceki modellerden daha vasat
ALTERNATİF OTOMOTİV ÖZEL SERVİS....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #46 : Şubat 29, 2012, 22:35:19 »
D segmenti rekabetin çok şiddetli yaşandığı bir segment, rakiplerin her biri diğerinden iddialı. Tercih yapılırken; aynı donanım ve özelliklere sahip araçların sadece tasarımları ve fiyatları değil, aynı zamanda servis ücretleri, ikinci elde değer kayıpları ve yıllar içerisinde sorunsuzluklarının da dikkate alınması gerekmektedir. Bu kapsam da avensisin, passatdan (fiyat/performans geride kalmasına yol açmaktadır, parayı düşünmeyenlerin 1. tercihi olabilir,2013 mondeo'nun tanıtımı yapılmıştır, yeni kasasının çıkmasına 1 yıl kalan mondeo sıralamada geriye düşmektedir) çok az önde olduğunu düşünüyorum.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Şubat 29, 2012, 22:39:39 »
D segmenti rekabetin çok şiddetli yaşandığı bir segment, rakiplerin her biri diğerinden iddialı. Tercih yapılırken; aynı donanım ve özelliklere sahip araçların sadece tasarımları ve fiyatları değil, aynı zamanda servis ücretleri, ikinci elde değer kayıpları ve yıllar içerisinde sorunsuzluklarının da dikkate alınması gerekmektedir. Bu kapsam da avensisin, passatdan (fiyat/performans geride kalmasına yol açmaktadır, parayı düşünmeyenlerin 1. tercihi olabilir,2013 mondeo'nun tanıtımı yapılmıştır, yeni kasasının çıkmasına 1 yıl kalan mondeo sıralamada geriye düşmektedir) çok az önde olduğunu düşünüyorum.
Yeni mondeo nun tanıtımını izledim abi aston martin e benziyor çok beğendim bence dengeleri değiştirecek gibi 1.6 tdci motorla gelirse tabi güzel ülkemize http://www.techturkey.com/forum/sohbet/107833-2013-mondeo-resmi-olarak-aciklandi.html
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #48 : Şubat 29, 2012, 22:51:34 »
Yeni mondeo nun tanıtımını izledim abi aston martin e benziyor çok beğendim bence dengeleri değiştirecek gibi 1.6 tdci motorla gelirse tabi güzel ülkemize http://www.techturkey.com/forum/sohbet/107833-2013-mondeo-resmi-olarak-aciklandi.html

ovv dibim düştü desem çok mu kaba olur? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Şubat 29, 2012, 22:52:36 »
mondeo gerçekten şahane olmuş...ama ne zaman gelir bilinmez..ayrıca focus bile 60 binlere dayanmışken mondeoya yanaşılmaz bence
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #50 : Şubat 29, 2012, 22:53:21 »

Evet aston martine çok benziyor, ve bence de çok iddialı geliyor, rakiplerinin kendilerine çeki-düzen/makyaj yapmalarını gerektirecek.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #51 : Şubat 29, 2012, 22:57:16 »
ovv dibim düştü desem çok mu kaba olur? :D

:alkis:  :)

olmaz, bu araç daha çok dip düşerecek gibi. :)

2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #52 : Şubat 29, 2012, 22:59:56 »

bu yeni fusionmuş ama :) amerikada fusion avrupada mondeo olarak satışa sunulacakmış. Acaba amerikada da mondeo çıkması gerekse daha bunun üzerine ne yapacaklar merak ettim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Şubat 29, 2012, 23:08:15 »
mondeo falan derken ankette passat öne geçmiş :) bir karşılaştırmada da vw araçları birinci çıkmasın be kardeşim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Şubat 29, 2012, 23:10:41 »
Kendi naçizane fikrim olarak şuan ki güncel Passatı inanın beğenmiyorum,hele SuperB denilen araba tam bir estetik facia,bunların yanında Avensis benim gerçekten tercihim olurdu.Yada illa başka bir alternatif olacaksa Accord olur ama kesinlikle Skoda olmaz.Ben önce aracın dizaynında kişiliğe bakarım ve Skoda da bunu göremiyorum.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #55 : Şubat 29, 2012, 23:11:53 »
mondeo falan derken ankette passat öne geçmiş :) bir karşılaştırmada da vw araçları birinci çıkmasın be kardeşim..

Acaba sahip olmadıklarımıza mı oy veriyoruz? hani olur ya toyotaya alışmışsındır. birgün bi hyundai ye binersin bi farklı gelir, bi güzel gelir ama 3 gün daha aynı hyundai ye binince ne mal olduğunu anlarsın. acaba wv forumlarında da toyotaya oy veriyorlar mı? :D onların foruma gidip aynı konuyu açasım geldi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Şubat 29, 2012, 23:13:05 »
Skoda'yı başlarda beğeniyordum ama arabada bir eksiklik var..ayrıca fazla büyük..yani hantal görünüyor..arka tarafı en kötü yanı zaten..onun yanında avensis baya bir araba gibi duruyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mart 01, 2012, 00:43:44 »
Piyasa hakimiyetiyle Passat bir adim onde. Bu anketteki secenekler arasinda "araba" hissini en cok yasatacak aractir. Onun disinda Accord'a ayri bir sempati besliyorum fakat suan sifir km satislarinda bildigim kadariyla tek tip satiliyor Accord, yani secenek kisitli degil resmen yok.

Ve tabi bence.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akaryakıt ve hayat pahalılığını kınıyorum...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mart 01, 2012, 00:54:55 »
Oylamada ilk üç Avensis seçenlerden birisi olarak; birincisi Avensis sahibiyim, ikincisi bu dördüncü Toyota'm ve üçüncüsü eğer Toyota kaliteyi düşürmez ise daima Toyota diyenlerdenim, naçizane...Sağlıcakla kalın...
2011 Toyota Avensis Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mart 01, 2012, 03:35:30 »
Oylamada ilk üç Avensis seçenlerden birisi olarak; birincisi Avensis sahibiyim, ikincisi bu dördüncü Toyota'm ve üçüncüsü eğer Toyota kaliteyi düşürmez ise daima Toyota diyenlerdenim, naçizane...Sağlıcakla kalın...
Bende 508 e oy verdim bir avensis sahibi olarak ne yalan söyleyim tasarım olarak daha güzel avensisten :) Ama iş ciddiye binerse peugeot alırmıydım onuda bilmiyorum .
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)