0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skoda'yı başlarda beğeniyordum ama arabada bir eksiklik var..ayrıca fazla büyük..yani hantal görünüyor..arka tarafı en kötü yanı zaten..onun yanında avensis baya bir araba gibi duruyor
Keşke yorum yaparken şöyle bir ugyulama başlatsaydık... Örneğin ben X aracı diyorum bir sonra ki X diyen +2 deseydi....Pek hoşlanmıyorum çünkü bu durumdan 50küsür oy var şurada yorum yapan yani neden herhangi bir aracı seçtiğini söyleyen on farklı kişi vardır...
mondeo falan derken ankette passat öne geçmiş bir karşılaştırmada da vw araçları birinci çıkmasın be kardeşim..
Anketi başlatan kişi olarak ben de Avensi'e oy verdim..1-0 galip başladık ama şu anda fark yiyiyoruz yani bence bu seçenekler arasında sağlamlık,2.el,ferahlık ve dış görünüş ve fiyat bakımından en mantıklı seçenek..Superb çok geniş,makam arabası gibi ama sağlam mı,ve 2. eli de pek yok,passat pahalı,bakımları da pahalıymış,ama müthiş bir piyasası var..508 çok güzel görünüyor ama Fransızlara karşı antipatim var..Sağlam olduklarını düşünmüyorum..Insignia çok şık..ama arka bölüm ferah değil ve çok benzin yakar,dizeli de bana göre pahalı..
Yanlış bilgilenme olmasın, SuperB sedan bir araçtır. Ben, Mercedes'in mühendisliğini gerçekten ayrı bir yere koyarım. C serisi belki sınıfında büyüklerden değil ama Corolla ile konfor ve kalite konusunda kıyaslamak, heleki 220 Cdi motoru(2.0lt dizel diye hatırlıyorum) bence çok makul olmaz. Tabi her görüşe de saygı duyarım. Ben kendi adıma D segmentinde Mercedes'i ayrı yere koyarım. Tabi E segmentinde de. Ayrıca araçlar aynı zamanda bir prestij unsurudur. Bu konuda Almanların iyi bir politika çizdiği ortada.
Superb çok geniş,makam arabası gibi ama sağlam mı,ve 2. eli de pek yok
Hakan bey, SuperB'e aynı zamanda Liftback dememin sebebi, arka camla beraber açılan bagaj kapağıdır, yoksa beraber açılmıyor mu?Mercedes C 'nin kalite konusunda sorunu yok ama iç yükseklik kesinlikle uzun boylular için uygun değil, ne yaparsanız yapın uygun oturma pozisyonu oluşamıyor, ya kafanız tavana değiyor, yada bacaklarınız havada kalıyor, bacaklar uzun yolculuklarda uyuşuyor, 220 diesel motor için elbette şikayet edecek bir durum yok, ama 1.6 diye satılanlar malesef tükettikleri yakıt kadar düşük süratlerde performans sergileyemiyorlar.
tweendoor dedikleri sistem evet arka cam istenirse tek parça olarak açlılabiliyor.Patenti skodaya aittir.C serisi konusunda hemfikiriz Tekin bey.Corollada arka koltukta çok daha rahattım.Genişlik olarak kesinlikle corolla c den daha geniş ve ferah.Ama diger konularda kıyaslama yapamayız.
1990 model BMW 5 serileri Mercedes E serileri hatta 1990 Corolla bile ciddi alıcı buluyor bakaım 20 sene sonra suberb diye bir araba kalıcak mı?