0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taylan'cım 20 senelik aracı alan artık bu işin C sine D sine bakmaz alır yada almaz.
Öyle yada böyle yollarda görebiliyoruz,anlatmak istediğim bakalım Superb i görecekmiyiz?Anlatmak isteğim asıl durum bu..
Sadece benim fikrim bu yönde.
Görürüz bence Can abi yaa vw passat kötü araçmı ama 20 yaşın altındakıler piyasada yok gıbı neden o zamanlar ya sıparısle geliyormus o araba yada yurt dısında yaşayanlar yanında getirdiğinden pek piyasada bulunmuyormuş parça talebıde az oldugundan parçası yok yada çok pahalı o yuzden bugun piyasada 20 yas altı passat nadır gorunur çoğu para yapmaz hurdacılar sonu aslında üstünde çokta güzel td dızel motor vardır bır aracı ayakta tutan parçası bol bulunması servisi bol bulunmasıdır skoda'da bunu yavaş yavaş başarıyor cunku arkasında vw var vw var olduğu sürece skoda'da var olur bence şuan skoda sırf eskı ünvanı yüzünden kötüleniyor bence vw sırf alaman tankı ünvanı var diye onun şişirilmiş ismine para vermeden vw binmenin en iyi alternatifi skodadır
Yukarda hiç bir yerde Corolla ile kalite konusunda karşılaştırma yapmadım. (Kullandığım araçlar imza bölümümdedir)
1990 model BMW 5 serileri Mercedes E serileri hatta 1990 Corolla bile ciddi alıcı buluyor bakaım 20 sene sonra suberb diye bir araba kalıcak mı?
Arkadaşlar gidin istediğiniz Skoda'yı alın ben tutmayım sizi.Yorum dediniz sadece yorum yazdık...
Herhangi bir alınganlık yok ,ben fikrimi yazdım tabiki de insanlar ne almaları gerektiğinde özgürler.
superb çok da uzun vadede alınacak bir araba gibi gelmiyor bana..sanki 8-10 sene binilince tüm albenisini yitirecek gibi..
Demek istediğim şeylerden bir taneside bu Bahadır bey ama şimdi denilecek ki hangi araba 10 sene sonra albenisi olacak.