0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dediğiniz sesi 2005 model corollam ,2008 model yeni kasa corollam,2011 model versomda yapıyor.bu araçların hepsinide sıfır aldım ,ne fikmetse hepside bu sesi yapdı,ayrıca torpidodan gelen tıkırtılar ve fren kaliperindeki boşluk tıkırtısı toyotanın vazgeçilmezi ,benim anlamadığın bukadar çok araba satan bir firmanın, neden senelerdir bu şikayetleri bir türlü çözemediği ,acaba bu şikayetlerden zevk mi alıyorlar.
Sanırım japonlar yapıyorda bizimkiler çalıyor. Geçmiş zaman 96-97 falan kuzenim tata almıştı. Direksiyondan koltuğa mercedes ama o zamanlar deniliyordu gemide gelirken parçalar değiştiriliyormuş diye. Türk Yapar ! inanırım...Şimdi kalkıp yerli malı araç üretmeye kalkıyorlar. Ne kadar kusursuz olabilir ki?
bir Türkün bu şekilde kendi milletini aşağılaması kanımı dondurdu. böyle abuk sabuk ithamlarda bulunmak kimseye yakışmaz. tata hint malı mercedes koltuğunun o arabada işi ne? ssang yong jiplerde bir vakitler mercedes motoru vardı herhalde oradan aklında kaldı.
atilla bey amcacım ben milletimi neden kötüleyeyim. Tata hint malı doğrudur. Yaşınız türkiyeye ilk giren tataları bilecek kadar var. Zaten bakarsanız direksiyonun mercedes ile 1e1 aynı oldugunu sadece amblemin tata ya ait oldugunu göreceksiniz. Ayrıca sizin bu yorumunuza gerçektende doğru buldugu içinmi alkışlayan türkay kardeşimede sormak gerek. 96-97 yılında kaç yasında oldugunu ?Bu polemiğe dönüşecekse de kapatalım bu konuyu olsun bitsin.Saygılarımla
bizim corolla da türküye de üretildi ama şükür ki böyle tip sorunlar yok.. frene basıyorken arabadan inip binenlerin sebep olduğu gıcırtılar dışında
Ayrıca sizin bu yorumunuza gerçektende doğru buldugu içinmi alkışlayan türkay kardeşimede sormak gerek. 96-97 yılında kaç yasında oldugunu ?
Arkadaşım toyotanın türkiye fabrikasında mühendis ve ondan aldığım bilgiler toyota fabrikaları içinde hata oranı en düşük fabrikanın türkiye fabrikası olduğu yönünde. cam hususuna gelince türkayın söylediklerini şöyle destekleyeyıim. camı azcık aşağı indirdiğinizde onu tutan şey sadece aşağısı olacaktr. eh aşağıda zaten belli bir boşluk olmazsa camın hareketinden bahsedilemez. ayrıca aracınızla ilgili sorununuzun sizi üzdüğü belli ancak bu üzüntü bir millete bunu söyleyecek kadar kontrolsüz olmamalı. zira bunun polemiği yapılır. hatta fazlasıda... atilla abiyi ben de alkışlıyorum ama yaşımda yetiyor ne yapsak ki(?)
hayatımda ilk defa yerli üretim toyotaya bindim ,hiçbir yabancı üretim toyotada duymadığım sesleri 4 ay içinde bu arabada duydum , en basit örnek far gurubunu farsa diye türk şirketi yapmış daha 4 aylık aracımın farları buğu yapmaya başladı ,kornası yerli yapım toplasan 10 kere kornaya basmadım ,sesi bozuk çıkmaya başladı.debriyaj ve şanzımanından gelen seslerin ne olduğunu daha servis bile çözemedi,toyotanın yerli malzeme tedarikçileri kalitesiz ürün veriyor,kabak toyotanın başında patlıyor .zamanında opel de türkiyede vectra modelini üretmiş ,arabadaki sorunlar yüzünden türkiyedeki üretimini durdurmuştu.bu işlerle uğraşan işcilere dolgun maaş verseler, herkes işini severek yapar ve daha çok özenirler,yoksa ürettiği arabada gözü kalan işciden ,dünyanın neresine giderseniz gidin fayda gelmez.
Atilla bey amcacım ben milletimi neden kötüleyeyim. Tata hint malı doğrudur. Yaşınız Türkiye'ye ilk giren tataları bilecek kadar var. Zaten bakarsanız direksiyonun Mercedes ile 1e1 aynı oldugunu sadece amblemin Tata 'ya ait olduğunu göreceksiniz. Ayrıca sizin bu yorumunuza gerçektende doğru buldugu içinmi alkışlayan Türkay kardeşimede sormak gerek. 96-97 yılında kaç yaşında olduğunu?Bu polemiğe dönüşecekse de kapatalım bu konuyu olsun bitsin. SaygılarımlaEdit : İmla
Arkadaşım toyotanın türkiye fabrikasında mühendis ve ondan aldığım bilgiler toyota fabrikaları içinde hata oranı en düşük fabrikanın türkiye fabrikası olduğu yönünde.
evet katılıyorum bende buna.. demek istediğim seslerin aracın Türkiye'de üretilip üretilmemesiyle bir alakası yok
Sanırım arkadaşın duygusal davranıyorSadece japonya üretimleri idare eder sorunsuzluk ta, geriye kallanı "biz bu işi bilmiyoruz" diye haykırıyorgüney afrika olayında olduğu gibi