0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler arkadaşlar. araç 2004 fiat marea, ilk sahibinden ve bayandan , 38000 km de diye aldım. araç sanırım 90000 km de şu anda.bayan olunca şüphelenmedim ama sadece anladığım kadarıyla ruhsat bayan üzerine imiş. aracı aldıktan sonra temizlerken aracın içerisinde bir yerde yağ değişim kartı buldum. almadan 1 ay önce 10000 bakımı yapılmış. 80000 km de iken. kartı bulunca aracı olan bir adam vardı hemen aradım inkar etti. içime bu kuşku düşünce servise sordum en son 20000 km de kaydı çıktı. sanırım inandırıcı olsun diye km yi de ona göre düşürmüşler. sonra tüvtürk te çalışan bir arkadaşım aklıma geldi. muayene istasyonunda da araçların km si yazdığı için ona sordum. 2009 mart ayında aracın 51000 km de kaydı görünüyor. bunu da duyunca iyice sinir oldum. aracı satayım dedim ilan verdim. arayan arayana, daha sonra içim elvermedi aracı bu haliyle satsam onların yaptığı suça, işlediği günaha ortak olacağım diye arayanlara fiyat kırmadım hatta caydırdım. daha sonra da ilanı 2. gününde sildim. araç kullanılmayacak değil ama adamların yaptığını içime sindiremiyorum. araç 80 binde olsa satılmayacakmı?sessiz kalsam bunların yaptıkları yanlarına kar kalacak. birkaç avukatla konuştum. 4-5 ay içerisinde paramın tamamını hemde %9 faizle alabileceğimi söylediler. faizi geçtim bu durumun onlara ders olması bana yeter de artar bile.sanırım yarın avukata yetkiyi verip davayı açtıracağım.