0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler arkadaşlar. adamların sahibinden.com üzerinden verdiği ilanda aracın kilometresini belirtmişler. ama ben sayfanın çıktısını almamıştım. geçen hafta sahibinden.com'a mail attım. onlar da savcılık kanalı ile başvurursam ilanın örneğini gönderebileceklerini yazmışlar. yani elimde adamların aracın kilometre bilgisini yazdıkları ilan var. bana sen düşürmüşsün diyemezler. tüvtürkten aldığım muayene kağıdı, araç içinde bulduğum yağ değişim kartı, hepsi kesin delil, bunun yanında araştırmalarıma göre mahkeme bilir kişi tayin ediyor, o da büyük ihtimal fiat yetkili servis birmot sanırım. adamlar aracı alınca herşeyi ispatlamış olurum. ama hakkı hemşerimin de söylediği gibi, ailem de adamların bana zarar verebilme ihtimalinden korkuyorlar. adamları ben de tanımıyorum. ne yapacağımı şaşırdım. mantığım, allah'ından bulsunlar derken, kalbim bırakma kan emicilerinin yanlarına diyor.
Arkadaşlar, konuyla ilgili aşağıdaki sorum hakkında bilgisi olan var mı?Araçlarımızın ECU sunda sadece tek toplam km sayacı mı var? ayrıca silinemeyen/değiştirilemeyen toplam km bilgisi bulunmuyor mu?
arkadaşlar, dün bir arkadaşım vasıtası ile bir avukatla durumu enine boyuna konuştum. aynen şunları söyledi. hocam, sen yabancı değilsin, başkası olsa açalım davayı kazanırız deyip adamdan dava masrafı, avukatlık ücreti vs alır açarım davayı dedi. ama uğraştığına değmez. haklısın dava senin lehine sonuçlanır, anaparanı da alırsın 2,3 bin tl de tazminat alırsın, ama mahkeme ortalama 1 yıl sürer, bu arada aklın sürekli takılı kalır. mahkemeye yapacağın masrafı sayarsan çektiğin eziyet yanına kar kalır. uğraşma. bakalım adamlardan tekrar parayı tahsil edebilecekmi mahkeme, dedi. allah belalarını versin böyle insanların. çocuklarından değil kendilerinden çıksın acıları..
ben bu ülkede hiç bir tüketici şikayeti sebebiyle açılan davanın 1 senede tamamlandıığını duymadım
ben de 5 yıllık avukatım böylesini şimdiye kadar görmedim duymadım dedim ya iyimser bir avukatmış
Bence bu tip insanların yaptıkları yanına kar kalmamalı,sonuna kadar hukuki yollar la hakkınızı arayınız evet Türkiye de adalet biraz aksayarak ilerliyor ama ilerliyor.