0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kerem bey bizim Avensis lerin 0-100km'si kaç acaba?Katalogta 9.5 sn diyor.
Can bey 0-100 u test etmedim hiç, otomatik olduğu için 12 sn altına düşeceğini sanmıyorum , asıl trafik kuralları izin versede yurt dışındaki kapalı pistler gibi yerimiz olsada 100-200 ü test edebilsek..
Öncelikle bu değerlerin ölçümünde kullanılan aletleride belirtmek gerekir. Aksi halde pek anlamlı veriler olmayacaktır. Ayrıca bunlar mevsim, rüzgar vb bağımsız değişkenlerden etkilenen sonuçlardır. Paylaşımlarımızda da lütfen gerekli trafik kuralları uyarıları yapalım. Trafik kuralları ve sorumluluklarımız bu değerlerden önce gelir!.
Tahir bey şahane performans..ne marka LPG takılı ? Bir de şunu sormak isterim..aracı alır almaz mı LPG taktınız yoksa biraz km yaptıktan sonra mı ? Garanti kapsamı dışı kalması iyi olmaz malesef..Beni de bu düşündürüyor aslında..
-10 derecede mı yaptınız bu hızlanmayı? Tehlikeli
yeni avensisin performansı forumda çok defa konuşuldu ve genelde olumsuz yorumlar yapıldı..2011 1.6 lpg li avensis im ile yaptığım 0-100 denemeyi paylaşmak istedim.bu arada benzinde deneyecektim unutmuşum LPG deki performans bu. 9 sn hadi bakalım.http://youtu.be/5whDzVIZnwY
0-100 performansı süper ama burada Fehmi beye katılıyorum bu performansı rampa ve uzun yolda devamlı alabileceğiniz şüpheli 2 ci viteste basarsanız 100km/h çıkar tabi uzun ve dik bir rampada devir ve sürat düşmeye başladıktan sonra bir alt vitese düştüğündeki ivmelenme nasıl ona bakmalı şimdi aynı motor Corolla'da var ağırlık olarak sanırım Avensis daha ağır bir araç ben Corolla'nın rampalardaki performansından çok memnun değilken Avensisi düşünemiyorum sadece şu kadarını belirteyim vergi sorunları nedeniyle düşük hacimli motorları Türkiye'ye getiriyorlar ama bu sınıftaki bir araç benim nazarımda hangi marka olursa olsun en az 2000 cc bir motor hacmi olmalıdır
tamda yarama parmak basmışsınız. ben avensisin dıştan göründüğü gibi olmadığını ve performans yoksunu olduğunu defalarca söyledim.(daha almadan test sürüşü yaptığımda bile) arkadaş sollamaya şöyle korkusuzca çıkmaya hasret kaldım. yok efendim yeni sistemmiş yok efendim debriyaj sistemi farklıymış gibi yorumlara kesinlikle katılmıyorum. eski sistemin ne zararı vardı ki. megane 2 gibi naylon bir arabadan sonra avensisten sadece performans yönünden beklediğimi alamadım.