0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah, 10.000 lerce km daha yaparsın inşallah.Kazasız belasız. Yüksek model ve klasmanda bi araç için 230 tl hiç bişi.. Nedense bu araçlar belli bi süre sonra acayip değer kaybediyor...sağol kerem abi inşallah kesinlikle haklısın abi uzun süre satmayı düşünmediğimiz için avensis aldık zaten bizde. 50.000 liraya anlaşmıştık mayısta. araba şu an 57.000 civarında liste fiyatı . 48.000 e satsam hemen satarım şu an pek bir zararım olmaz ama 2 sene sonra 35.000 lere geriler gibime geliyor.
abi bizimki benzinli çok fazla gelmiyor bana şimdili yakıt masrafı ama kişiye göre değişebilir tabi bu durum. haftada ortalama 200 km yapıyorum tamamı şehir içi 100 liralık benzin koyuyorum tamamı bitmiyor.yol bilgisarının gösterdiği değer 9.3 ortalama havalar azcık ısınsın 8.7 falan oluyor. ama böyle soğuk havalarda yakıtı azcık fazla . bakkal manav kısa mesafeler kullanmamaya özen gösteriyorum Ben avensisi herkese tavsiye edebilirim aldığıma hiç pişman olmadım. hiç bir sorun çıkarmadı ne bir yerinden ses geldi ne tıkırtı.
Ben de uzun süre bineceğim için Avensis istiyorum zaten..Sizinki benzinli mi LPG mi ?
superb bende de ilk sıralarda zaten..ama fluence görüşünüze katılmıyorum..ben de galeri sahiplerinden ve araç sahiplerinden çok şikayet duydum fluence ile ilgili
çok teşekkür ederim. 1 elden bu yorumları duymak çok güzel..şu anda Avensis tekrar 1.sırama yükseldi
sizin sunduğunuz seçenekler arasında bana Superb en mantıklısı geliyor sebebi yok tamamen duygusal şu aralar bende fluence takıntısı oldu geçen gün 250 kılometre 110 bg dizel privalige kullanmamda bunun buyuk katkısı var 2 gündür araştırıyorum sahipleri araçtan çok memnun pek bir kronık sorunuda yok bence onuda listenize ekleyin
latitute prıvalige 68.000 tl ama cam tavanla navigasyon ve eletrıklı otomatık vıtes yok ve tipi bence çok itici o arabanın. fluence plus diye geciyor surdugum aracı 62.000 tl e aldı sahibi valla ne yalan söyleyım çok memnun kaldım acayıp rahat ve sessizdi zaten ustundeki motoru anlatmaya gerek yok acayıp performanslı bir motor var ustunde ses sistemınede hayran kaldım fiyatı tartısılır çünkü sınıfındakı araclar içinde donanıma yakın jetta hıghlıne var oda 69.000 lıra
doğru aslında haklısın düşünmeden yazmışım zevk meselesi dediğin gibi ama bana yinede 62.000 lira c segmentinde bir renault için çok fiyat . Renaultu beğenmediğim gibi bir his uyandırmasın bu yılbaşından önce 43.000 e renault megane 3 expressiion konfor paket aldım bende 10 gün kadar kullandım 90 bg di benimki seri bir araç değildi ama yakıtı çok azdı severek kullandım
Yok ne demek genelde renaultu bende sevmem ama yıgıdı öldür hakkını yeme türünden araçlarıda var helekı son zamanlarda yaptıgı ataklardan sonra insan ön yargılarını değiştirebiliyor renault ıcın hiç kullanmadım ama renault coupeyi'de çok beğeniyoum
Ben olsam alman ve japonlar dururken fransızdan araba almam..hele fiyatları çok farklı değilse asla almam.Fluance C sınıfımı D segmentmi belli değil. Ben kullanmadım ama bir kere bindim . Görsel kanaatim 1400 kg lık bir megane...
Bahadır bey sizin araç olayı yılan hikayesine döndü vallaha:) alın bir Avensis keyfinize bakın.