Gönderen Konu: Avensis Takıntım Geçmiyor  (Okunma sayısı 19790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis Takıntım Geçmiyor
« Yanıtla #20 : Şubat 20, 2012, 22:18:52 »

Maşallah, 10.000 lerce km daha yaparsın inşallah.Kazasız belasız. Yüksek model ve klasmanda bi araç için 230 tl hiç bişi.. :)

Nedense bu araçlar belli bi süre sonra acayip değer kaybediyor...
[/quote]
sağol kerem abi inşallah kesinlikle haklısın abi uzun süre satmayı düşünmediğimiz için avensis aldık zaten bizde. 50.000 liraya anlaşmıştık mayısta. araba şu an 57.000 civarında liste fiyatı . 48.000 e satsam hemen satarım şu an pek bir zararım olmaz ama 2 sene sonra 35.000 lere geriler gibime geliyor.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 20, 2012, 22:18:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 20, 2012, 22:27:19 »
Maşallah, 10.000 lerce km daha yaparsın inşallah.Kazasız belasız. Yüksek model ve klasmanda bi araç için 230 tl hiç bişi.. :)

Nedense bu araçlar belli bi süre sonra acayip değer kaybediyor...

sağol kerem abi inşallah kesinlikle haklısın abi uzun süre satmayı düşünmediğimiz için avensis aldık zaten bizde. 50.000 liraya anlaşmıştık mayısta. araba şu an 57.000 civarında liste fiyatı . 48.000 e satsam hemen satarım şu an pek bir zararım olmaz ama 2 sene sonra 35.000 lere geriler gibime geliyor.

Ben de uzun süre bineceğim için Avensis istiyorum zaten..Sizinki benzinli mi LPG mi ?
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Şubat 20, 2012, 22:34:10 »
abi bizimki benzinli çok fazla gelmiyor bana şimdili yakıt masrafı ama kişiye göre değişebilir tabi bu durum. haftada ortalama 200 km yapıyorum  tamamı şehir içi 100 liralık benzin koyuyorum tamamı bitmiyor.yol bilgisarının gösterdiği değer 9.3 ortalama havalar azcık ısınsın 8.7 falan oluyor. ama böyle soğuk havalarda yakıtı azcık fazla . bakkal manav kısa mesafeler kullanmamaya özen gösteriyorum :) Ben avensisi herkese tavsiye edebilirim aldığıma hiç pişman olmadım. hiç bir sorun çıkarmadı ne bir yerinden ses geldi ne tıkırtı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Şubat 20, 2012, 22:46:19 »
abi bizimki benzinli çok fazla gelmiyor bana şimdili yakıt masrafı ama kişiye göre değişebilir tabi bu durum. haftada ortalama 200 km yapıyorum  tamamı şehir içi 100 liralık benzin koyuyorum tamamı bitmiyor.yol bilgisarının gösterdiği değer 9.3 ortalama havalar azcık ısınsın 8.7 falan oluyor. ama böyle soğuk havalarda yakıtı azcık fazla . bakkal manav kısa mesafeler kullanmamaya özen gösteriyorum :) Ben avensisi herkese tavsiye edebilirim aldığıma hiç pişman olmadım. hiç bir sorun çıkarmadı ne bir yerinden ses geldi ne tıkırtı.

çok teşekkür ederim. 1 elden bu yorumları duymak çok güzel..şu anda Avensis tekrar 1.sırama yükseldi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 20, 2012, 22:53:04 »
Ben de uzun süre bineceğim için Avensis istiyorum zaten..Sizinki benzinli mi LPG mi ?

Evet lpg li benim araç ..
Takan usta demiştiki sanmayın az yakacak,daha çok gaz parası vereceksin dedi anlayamadım..
Eylülde aldım arabayı şimdiye kadar 10 bin km yaptım ..Meğer gaz ucuz die zırt pırt arabayla sağa sola gidiyorsun ondan demiş usta.. Yakıtı 30 krş altı ..
2,0 motor dan da daha düşük beklemek hayal.. Konfor ve keyif anlatılmaz yaşanır diyorum başka bişi demicem...

2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Şubat 20, 2012, 23:12:02 »
bu arada Avensis'in makyajlanmış kasası gelecekmiş yakında..ne zaman geleceği hakkında bilginiz var mı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Şubat 20, 2012, 23:13:19 »
2014 de kasa değişecek muhabbeti var..
şu an kasa makyajlı kasa die biliyorum avensisi olan arkadaşlar var yanlış sa düzeltsin lütfen..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Şubat 20, 2012, 23:15:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #28 : Şubat 20, 2012, 23:25:57 »
superb bende de ilk sıralarda zaten..ama fluence görüşünüze katılmıyorum..ben de galeri sahiplerinden ve araç sahiplerinden çok şikayet duydum fluence ile ilgili

Ne gibi şikayetler duydunuz bir fluence hakkında merak ettim çunku su aralar çok aklıma takılan bir araç ben sadece deri koltuk ve direksiyondan şikayet edenleri duydum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Şubat 20, 2012, 23:32:40 »

bana malzeme kalitesi pek iyi gelmedi ama .. yanılıyor olabilirim. Konu symbol olsa bişey demezdim ama fluence de insan biraz kalite bekliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Şubat 20, 2012, 23:38:46 »
çok teşekkür ederim. 1 elden bu yorumları duymak çok güzel..şu anda Avensis tekrar 1.sırama yükseldi :)
Rica ederim abi. Yine sormak istediğin birşey olursa avensis hakkında cevaplayabilirim.bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan biri.Tabiki çok km yapmıyorsanız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 20, 2012, 23:44:25 »
sizin sunduğunuz seçenekler arasında bana Superb en mantıklısı geliyor sebebi yok tamamen duygusal :) şu aralar bende fluence takıntısı oldu geçen gün 250 kılometre  110 bg dizel privalige kullanmamda bunun buyuk katkısı var 2 gündür araştırıyorum sahipleri araçtan çok memnun pek bir kronık sorunuda yok  bence onuda listenize ekleyin
Fluence Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg 64.600 TL . 64.600 tl lik renault kullanmışsınız sizce o araba bu parayı hakediyormu ? Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro5 68.950 TL   68.950 TL latitude güzel ama fluence bence kesinlikle o parayı hak eden bir araba değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Şubat 21, 2012, 00:12:38 »
latitute prıvalige 68.000 tl ama cam tavanla navigasyon ve eletrıklı otomatık vıtes yok ve tipi bence çok itici o arabanın. fluence plus diye geciyor surdugum aracı 62.000 tl e aldı sahibi  valla ne yalan söyleyım çok memnun kaldım acayıp rahat ve sessizdi zaten ustundeki motoru anlatmaya gerek yok acayıp performanslı bir motor var ustunde ses sistemınede hayran kaldım fiyatı tartısılır çünkü sınıfındakı araclar içinde donanıma yakın jetta hıghlıne var oda 69.000 lıra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Şubat 21, 2012, 00:37:35 »
latitute prıvalige 68.000 tl ama cam tavanla navigasyon ve eletrıklı otomatık vıtes yok ve tipi bence çok itici o arabanın. fluence plus diye geciyor surdugum aracı 62.000 tl e aldı sahibi  valla ne yalan söyleyım çok memnun kaldım acayıp rahat ve sessizdi zaten ustundeki motoru anlatmaya gerek yok acayıp performanslı bir motor var ustunde ses sistemınede hayran kaldım fiyatı tartısılır çünkü sınıfındakı araclar içinde donanıma yakın jetta hıghlıne var oda 69.000 lıra
doğru aslında haklısın düşünmeden yazmışım zevk meselesi dediğin gibi ama bana yinede 62.000 lira c segmentinde bir renault için çok fiyat . Renaultu beğenmediğim gibi bir his uyandırmasın bu yılbaşından önce 43.000 e renault megane 3 expressiion konfor paket aldım bende 10 gün kadar kullandım 90 bg di benimki seri bir araç değildi ama yakıtı çok azdı severek kullandım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Şubat 21, 2012, 00:45:26 »
doğru aslında haklısın düşünmeden yazmışım zevk meselesi dediğin gibi ama bana yinede 62.000 lira c segmentinde bir renault için çok fiyat . Renaultu beğenmediğim gibi bir his uyandırmasın bu yılbaşından önce 43.000 e renault megane 3 expressiion konfor paket aldım bende 10 gün kadar kullandım 90 bg di benimki seri bir araç değildi ama yakıtı çok azdı severek kullandım

Yok ne demek genelde renaultu bende sevmem ama yıgıdı öldür hakkını yeme türünden araçlarıda var helekı son zamanlarda yaptıgı ataklardan sonra insan ön yargılarını değiştirebiliyor renault ıcın hiç kullanmadım ama renault coupeyi'de çok beğeniyoum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #35 : Şubat 21, 2012, 00:57:59 »
Yok ne demek genelde renaultu bende sevmem ama yıgıdı öldür hakkını yeme türünden araçlarıda var helekı son zamanlarda yaptıgı ataklardan sonra insan ön yargılarını değiştirebiliyor renault ıcın hiç kullanmadım ama renault coupeyi'de çok beğeniyoum :)

Ben olsam alman ve japonlar dururken fransızdan araba almam..
hele fiyatları çok farklı değilse asla almam.
Fluance C sınıfımı D segmentmi belli değil. Ben kullanmadım ama bir kere bindim . Görsel kanaatim 1400 kg lık bir megane...
Kanaat-i acizanemce deme.
Kanaatin varsa,aciz değilsin.

2005 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Şubat 21, 2012, 01:01:53 »
Ben olsam alman ve japonlar dururken fransızdan araba almam..
hele fiyatları çok farklı değilse asla almam.
Fluance C sınıfımı D segmentmi belli değil. Ben kullanmadım ama bir kere bindim . Görsel kanaatim 1400 kg lık bir megane...

Bence bir defa kullanın kendı aracımda oda c+ sınıfı dıye gecıyor ama benım corollamdan kat kat geniş ve motor olarak şahane araç corollayı kötülemiyorum kımse yanlıs anlamasın forumdakıler bılır corollayı ne kadar sevdiğimi ve aracıma ne kadar bağlı oldugumu ama oyuncakları benı benım gözümü aldı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 21, 2012, 01:24:06 »
Valla LPG taktırmayında, ne alırsanız alın.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 21, 2012, 10:39:33 »
Bahadır bey sizin araç olayı yılan hikayesine döndü vallaha:) alın bir Avensis keyfinize bakın.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Şubat 21, 2012, 15:40:16 »
Bahadır bey sizin araç olayı yılan hikayesine döndü vallaha:) alın bir Avensis keyfinize bakın.
Hiç sormayın..yılandan da beter :) inşallah bu yaz kurtulacaksınız benden..Avensis alınca tabi