0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tüm emniyet tedbirleri derken; sadaka verip hayır işleri de yaptınızmı
Hergün yüzlerce gaspın,hırsızlığın tecavüzün yaşandığı bir ülkede yaşamak artık bizlere normal geliyor.Artık bu ülkede hiçbir şeye güvenim yok.Betül hanımın başına gelenler maalesef bunlardan sadece bir tanesi.Yazık bir bayan alınteri ile çalışıp borç harç bir araba alıyor kendine daha birkaç ayı dolmadan araç gasp ediliyor.Ben buradan emniyete soruyorum,her mahalleye yüzlerce kamera kurup insanların üzerine psikolojik bir baskı gibi çöken bu sistemler neden sıradan vatandaşlar söz konusu olduğunda bir sonuca ulaşamıyor.Bu devletin çivisi çıktı arkadaş.Herkes takkeyi önüne alıp düşünsün arkadaş.Siz daha en az üç yapmaya devam edin bunlar daha iyi günleriniz.Size çok geçmiş olsun diliyorum Betül hanım tüm kalbimle.Sıkmayın canınızı lütfen.
Kasko 6 gün ücretsiz araç temin ediyor Betülcüm bilgin olsun...
evet işte yarın gidecem zaten servise, kaç günde teslim edebilecekler öğrenecem, neler yapacaklar edecekler fln, ondan sonda da araç kiralayacam ücretsiz..Bir hafta bir haftadır...inşallah aracımı bi kaç günde teslim edebilirler de ugraşmam emanet arabayla..Hiç sevmediğim birşey çünkü..
Muhakkak!!! Yanlız verecekleri aracın otomatik vties alacağını sanmıyorum onuda bir konuş istersen hangi servise gitti aracın?
arabayı aldıgım yere yine derindere'ye..başka yere gitmiyorum zaten..eğer otomatik vites vermezlerse oranın müdürünü tanıyorum ona bildiririm durumu..Düz vites kullanamıyorsam öleyim mi yani..Valla zaten metanetimi koruyacam diye içime ata ata gerildim..Bir cinnetle yıkarım servisi ))
Geçmiş olsun Betul.Üzüldüm ya buluşma konusuna kırmızıya nazar değidi yazmıştım ama ben arıza filan sanmıştım.Tekrar geçmiş olsun.
Valla sen yaparsın. Ortaköyde olsaydı bizzat ben ilgilenirdim neyse kısmet +1Aynı şekilde bende görmemiştim konuyu , kusuruma bakma çok özür dilerim.
Toyota kaskonun klozlarında ikame araç verilebilmesi için aracın sürülerek servise kadar gelemeyecek durumda olması ve olayın servisten sanırım 45 km den daha uzata olmuş olması gerekiyor...Öncelikle poliçenizdeki klozları bi incelemeniz gerekiyor...Gerçi servisle tanışıklığınız varsa sempatik kanaldan başka bi araç temin eebilirler...Otomatik konusu biraz sıkıntılı...Hatta başka bir marka bile olabiliyor...Yapım süresi için bişey demedilerse tahminim 2 günlük iş gibi duruyor...
Ya aslında poliçeler arabada kaldı..O panikle şokla unuttum içinde..Kaskom toyotadan, o yüzden arıza çıkaracaklarını sanmam..bir de beni ve abimi iyi tanıyorlar..Ama zaten bana 2-3 günlük iş derlerse araç fln kiralamak için üstelemem..Geçen yıla kadar toplu taşımalardaydım zaten yabancısı değilim arabasızlığın.. Gelin görün ki dün otosanayide çalışan arkadaşlarla konuştum, çok mu felaket tellallığı yaptılar yoksa gerçekçi mi davrandılar bilmiyorum ama, parçalar ellerindeyse minimum bir hafta, değilse 20 günü gözden çıkart dediler, resmen gerildim..
Neticede kaportalık bi iş yoksa ve parça ellerindeyse.(İstanbul'da parça temini, kargolama süresi ve diğer servislerle de bağlantılarının oluşunu düşünürsek ,temin süresi Anadoludaki servislerden daha kısa sürer). Zaten aracı dün teslim etmişsiniz ,onlar parçaları o gün itibariyle istemiştir ,pazartesiyede ellerinde olur....Bence 2 ,azami 3 günde bu iş tamam...Alarm hakkında yazdıklarımı dikkate alırsanız faydanıza olacaktır. Kaskonuz Gümüş mü ? Altın mı? Söylerseniz aynı şartlara haiz forumdaşlar, klozlar hakkında size bilgi verebilir...