Gönderen Konu: arabam gasp edildi...  (Okunma sayısı 22373 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: arabam gaspedildi...
« Yanıtla #20 : Şubat 18, 2012, 11:59:17 »
geçmiş olsun.
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 18, 2012, 11:59:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 18, 2012, 12:01:27 »
Çok geçmiş olsun :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 18, 2012, 12:01:49 »
çok çok geçmiş olsun Betül hanım gerçekten çok üzüldüm :( ama servis eski halinden farksız hale getirecektir, Allah daha büyük kaza ve belalardan korusun inşallah, yalnız olayın adi bi hırsızlık girişimi olduğu ve her yerde olabileceği ve olduğu malum, o yüzden farklı konularla karıştırmamak gerektiği düşüncesindeyim..
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 18, 2012, 12:06:23 »
çok çok geçmiş olsun Betül hanım gerçekten çok üzüldüm :( ama servis eski halinden farksız hale getirecektir, Allah daha büyük kaza ve belalardan korusun inşallah, yalnız olayın adi bi hırsızlık girişimi olduğu ve her yerde olabileceği ve olduğu malum, o yüzden farklı konularla karıştırmamak gerektiği düşüncesindeyim..

bunun adi bir hırsızlık teşebbüsü olduğu çok açık zaten. Benim isyanım neden benim aracıma da diğerlerine değil...Yani diğerlerine olmasına isteidğimden değil allah kimsenin başına vermesin ama niye ben.. makus talihime biraz üzülme hakkım olsun dimi..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 18, 2012, 12:32:37 »
Öncelikle çok geçmiş olsun. Biraz sadistce olacak ama hangi ülkede olduğunu tam hatırlayamıyorum şimdi, haberlere çıkmıştı. Hırsızlıkla başedemedikleri için araba alarmı darbeye bağlı devreye girdiği zaman arabanın alt yanlarından alev tabancaları ile alevler çıkıyordu. Kesinlikle bizdede yasal olsa alır takardım arkadaş hiç kimsenin alın teri ile alınmış helal mala kastedmeye hakkı yoktur. Ve cezası en ağır şekilde olmalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 18, 2012, 12:33:10 »
 Çok geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 18, 2012, 12:36:40 »
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 18, 2012, 12:39:26 »
geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 18, 2012, 12:39:36 »
Betül hanım elbette ki böyle bir duruma üzülmemek imkansız ve sizinde isyanınız çok doğal, ben de daha önce benzer durumla karşılaşmıştım, eşimde eskiden fiat uno vardı akşam iş dönüşü apartmanın önüne park edip çıkıyor ve akşam çok geç değil 20.00-21.00 civarı tekrar aşağı indiğimizde şoför kapısının üstten yamultularak kapıyı açtıklarını görünce şok geçirdik ve bunu sadece vites  kolunun olduğu yere bıraktığı bir kaç lira bozuk parayı almak için yaptıkları anlaşıldı ve etrafımızda bir sürü lüks araba varken bu olay bizim başımıza geldi. yani bu olaylar da hırsızlık çapına göre değişiyor maalesef ve hepimizin başına gelebiliyor. cezalarda da caydırıcılık olmadığı ve insanlarımızı da maddi ve manevi olarak yükseltemediğimiz sürece bu olaylar maalesef yaşanacaktır. bizim yapabileceğimiz tüm caydırıcı emniyet tedbirlerini almak ve Allah'a emanet etmek diye düşünüyorum, tekrar tekrar geçmiş olsun saygılarımla...
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 18, 2012, 12:40:54 »
Betül hanım geçmiş olsun.
Gerçekten zor ve istenmeyen bir durum. Allah kimsenin başına vermesin, böyle bir durum da insanın canını sıkmaması mümkün değil, üzüntülerinizi, yaşadıklarınızı, duygularınızı, bundan sonraki endişelerinizi çok güzel ifade etmişsiniz ve sözlerinizden hala mantığınızı koruduğunuzu ve bu olayı olgun ve mantıklı bir biçimde değerlendirebildiğinizi görüyorum.

Faydası olur mu bilmiyorum fakat dilerseniz "Neden ben" ile ilgili güzel bir hikayeyi sizinle paylaşabilirim.

Tekrar geçmiş olsun dileklerimi ve üzüntünüzü paylaştığımı belirtmek isterim.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 18, 2012, 12:50:53 »
Öncelikle çok geçmiş olsun. Biraz sadistce olacak ama hangi ülkede olduğunu tam hatırlayamıyorum şimdi, haberlere çıkmıştı. Hırsızlıkla başedemedikleri için araba alarmı darbeye bağlı devreye girdiği zaman arabanın alt yanlarından alev tabancaları ile alevler çıkıyordu. Kesinlikle bizdede yasal olsa alır takardım arkadaş hiç kimsenin alın teri ile alınmış helal mala kastedmeye hakkı yoktur. Ve cezası en ağır şekilde olmalı.
Wuuuaaaa, tuttum bunu Selçuk :D

Betül, geçmiş olsun. Malesef bu tür hırsızlıklar, "Çalalım da birine satarız" şeklinde olmuyor. Sipariş üzerine gidip, uygun aracı soyuyorlar.

Kümesinde tavuğu gıdaklasa, İsrail'den bilen insanlar tanıyorum :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #31 : Şubat 18, 2012, 13:01:11 »
Çok geçmiş olsun gerçekten artık ne mal nede can ehemniyetimiz kaldı Alarmın yanında bence birde güvenlık cam filmi uygulaması yaptırın renkli yada şeffaf film çekiyorlar camın kırılma olasığı %0 tuzla buz olsa bile kırılmıyor belki buda caydırıcı olabilir tekrardan geçmiş olsun sabah sabah bayağı bir sinir stres yüklenmişsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 18, 2012, 13:03:39 »
Çok geçmiş olsun gerçekten artık ne mal nede can ehemniyetimiz kaldı Alarmın yanında bence birde güvenlık cam filmi uygulaması yaptırın renkli yada şeffaf film çekiyorlar camın kırılma olasığı %0 tuzla buz olsa bile kırılmıyor belki buda caydırıcı olabilir tekrardan geçmiş olsun sabah sabah bayağı bir sinir stres yüklenmişsiniz

bu dediğinizi yeni duydum.Çok da mantıklı geldi. Cam tuzla buz olup da kırılmadığında o emniyet cam filmini yırtma olasılıkları varmı peki? Camı kırıp içine girme olasılığını sıfıra düşürüyorlarsa hemen arayıp bu talimatı da vereyim ozaman..Resmen napacağımı şaşırdım, astarı yüzünden pahalı gelecek bu işin  :wacko:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 18, 2012, 13:15:10 »
Geçmiş olsun.. üzücü bir durum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Şubat 18, 2012, 13:15:39 »
Solarmaster Oto cam filmi

Valla servis yapıyormu bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama gerçekten çok faydalı. Biz iş yerlerimize çektirdik bu filmden maliyetıde çok fazla değildi istanbulda'da bu filmi çeken firmalar vardır araştırmak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 18, 2012, 13:18:49 »
Solarmaster Oto cam filmi

Valla servis yapıyormu bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama gerçekten çok faydalı. Biz iş yerlerimize çektirdik bu filmden maliyetıde çok fazla değildi istanbulda'da bu filmi çeken firmalar vardır araştırmak lazım

Sağolun taylan bey valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, şimdi servisi aradım sordum yapıyorlarmış, isteğe göre dereceli ya da şeffaf olarak..Tabi ben şeffaf yaptıracağım, camları karartıp polislerle uğraşmak istemiyorum..Fiyat vereceklermiş birazdan arayıp..Ama çok fahiş bir rakam değilse kesin yaptıracağım.
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
« Yanıtla #36 : Şubat 18, 2012, 13:28:09 »
Çok geçmiş olsun. Durumu anlatırken lüks araçlar varken neden benim ki saldırıya uğradı cümlenize takıldım. Bu konuda bir arkadaşımın başına gelen bir durumu (yüksek ihtimal bilginiz dahilinde olan) anlatmak istiyorum:

Ankara'da yaşan arkadaşımın tiguan marka aracının bir gece cd çaları çalındı. daha sonra başka birgün davlumbazın zorlandığını farketti. derken biraz kurcaladık ki bir tür çete bazı araçları yedek parça olarak belirliyor ve sipariş geldiğinde araç hangi mahalle hangi sokaktaysa gidip sipariş edilen parçayı alıyorlar. Bu durumdan ancak yaşadığı muhiti değiştirerek kurtuldu. Dilerim ki durum böyle birşey olmasın. Yinede bu tarz çetelerden haberdar olmamızda sakınca yok diyerek anlatayım dedim.
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Şubat 18, 2012, 13:30:10 »
Sağolun taylan bey valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, şimdi servisi aradım sordum yapıyorlarmış, isteğe göre dereceli ya da şeffaf olarak..Tabi ben şeffaf yaptıracağım, camları karartıp polislerle uğraşmak istemiyorum..Fiyat vereceklermiş birazdan arayıp..Ama çok fahiş bir rakam değilse kesin yaptıracağım.

Ne demek çok geçmiş olsun 4 sene önce benımde aracıma levye ile kapıları açıp ses sistemimi çalmışlardı sizin durumunuzu çok iyi anlayabiliyorum bide lüks araçlar yerine sizin aracınızın seçilmesi bence orta sınıf araçların parçaları çok kolay elden çıkarabilir olmasından kaynaklıdır neden benım yarisimi seçtiler diyorsanız o tamamen şans meselesi bence soymaya çalışan asalak bu g.t kadar arabaya bunu taktırdıysa sahibi bayaa para vermiştir çok pahalı lüks bişeydir bu. ben bunu okuturum oh alarmıda yok mantıgınla soymaya çalışmıştır nerden bılsın aks kafası o ekran tüm yeni yarislerde standart

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 18, 2012, 13:31:05 »
Çok geçmiş olsun. Durumu anlatırken lüks araçlar varken neden benim ki saldırıya uğradı cümlenize takıldım. Bu konuda bir arkadaşımın başına gelen bir durumu (yüksek ihtimal bilginiz dahilinde olan) anlatmak istiyorum:

Ankara'da yaşan arkadaşımın tiguan marka aracının bir gece cd çaları çalındı. daha sonra başka birgün davlumbazın zorlandığını farketti. derken biraz kurcaladık ki bir tür çete bazı araçları yedek parça olarak belirliyor ve sipariş geldiğinde araç hangi mahalle hangi sokaktaysa gidip sipariş edilen parçayı alıyorlar. Bu durumdan ancak yaşadığı muhiti değiştirerek kurtuldu. Dilerim ki durum böyle birşey olmasın. Yinede bu tarz çetelerden haberdar olmamızda sakınca yok diyerek anlatayım dedim.

Anlattığınız çok ürkütücü akıl alır gibi değil  Murat bey, yani işim gereği her gün akıldışı olaylar duymaya alıştığımı sanıyordum ama öyle değilmiş, böylesini yeni duyuyorum gerçekten..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
« Yanıtla #39 : Şubat 18, 2012, 13:59:32 »
Betül Hanım felaket senaryolarıyla can sıkmak istemem. Bu forumda nefes almış herkes elinden gelse akşamları aracını evine çıkarmak ister. Bu nedenledir ki bi yerinden ses gelse çizilse canı yanar. O nedenle sizi anlayabiliyorum. Yalnız siz zaten kaskosunu, sigortasını yapmış aracınızı Allaha emanet etmişsiniz. Umarım kendinizi üzmüyor ve oluruna bırakıyorsunuzdur.

İlk arabamı aldığımda orasına burasına baktırıyor bir ses çıksa içim gidiyordu (gerçi durum halen aynı) babam o zaman bana "arabamı seni taşıyor sen mi arabayı taşıyorsun belli değil" diyerek tepkisini göstermişti. Kimseye anlatamayız bu sevdayı ama en azından üzülmemeyi deneyebiliriz ;)

Tekrar geçmiş olsun. Saygılar...

Matematik sever, öğretir...