0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok çok geçmiş olsun Betül hanım gerçekten çok üzüldüm ama servis eski halinden farksız hale getirecektir, Allah daha büyük kaza ve belalardan korusun inşallah, yalnız olayın adi bi hırsızlık girişimi olduğu ve her yerde olabileceği ve olduğu malum, o yüzden farklı konularla karıştırmamak gerektiği düşüncesindeyim..
Öncelikle çok geçmiş olsun. Biraz sadistce olacak ama hangi ülkede olduğunu tam hatırlayamıyorum şimdi, haberlere çıkmıştı. Hırsızlıkla başedemedikleri için araba alarmı darbeye bağlı devreye girdiği zaman arabanın alt yanlarından alev tabancaları ile alevler çıkıyordu. Kesinlikle bizdede yasal olsa alır takardım arkadaş hiç kimsenin alın teri ile alınmış helal mala kastedmeye hakkı yoktur. Ve cezası en ağır şekilde olmalı.
Çok geçmiş olsun gerçekten artık ne mal nede can ehemniyetimiz kaldı Alarmın yanında bence birde güvenlık cam filmi uygulaması yaptırın renkli yada şeffaf film çekiyorlar camın kırılma olasığı %0 tuzla buz olsa bile kırılmıyor belki buda caydırıcı olabilir tekrardan geçmiş olsun sabah sabah bayağı bir sinir stres yüklenmişsiniz
Solarmaster Oto cam filmiValla servis yapıyormu bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama gerçekten çok faydalı. Biz iş yerlerimize çektirdik bu filmden maliyetıde çok fazla değildi istanbulda'da bu filmi çeken firmalar vardır araştırmak lazım
Sağolun taylan bey valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, şimdi servisi aradım sordum yapıyorlarmış, isteğe göre dereceli ya da şeffaf olarak..Tabi ben şeffaf yaptıracağım, camları karartıp polislerle uğraşmak istemiyorum..Fiyat vereceklermiş birazdan arayıp..Ama çok fahiş bir rakam değilse kesin yaptıracağım.
Çok geçmiş olsun. Durumu anlatırken lüks araçlar varken neden benim ki saldırıya uğradı cümlenize takıldım. Bu konuda bir arkadaşımın başına gelen bir durumu (yüksek ihtimal bilginiz dahilinde olan) anlatmak istiyorum:Ankara'da yaşan arkadaşımın tiguan marka aracının bir gece cd çaları çalındı. daha sonra başka birgün davlumbazın zorlandığını farketti. derken biraz kurcaladık ki bir tür çete bazı araçları yedek parça olarak belirliyor ve sipariş geldiğinde araç hangi mahalle hangi sokaktaysa gidip sipariş edilen parçayı alıyorlar. Bu durumdan ancak yaşadığı muhiti değiştirerek kurtuldu. Dilerim ki durum böyle birşey olmasın. Yinede bu tarz çetelerden haberdar olmamızda sakınca yok diyerek anlatayım dedim.