0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marka tavsiye ederken model H V falanda tarif ederseniz sevinirim abilerim.
Ben kesinlikle cinturato p7 yi öneririm. Aynı sekilde ben de araştırdım ve sonunda aldım gercekten konfor ve sessizlik konusunda dunyanın en iyi lastiği. Pirelli'nin kendini aştığı lastik bu sanırım.
Bence Mıchelın'ı tarif etmişsin Ardacım.
Pırelliye sağlam lastik değil diyorlar diğer marka lastiklere göre daha az tel kullanıyormuş buda sert bir çukur yada yayla yolunda bizi kaldırıp atmasın bir köşeye Allah muhafaza...Abi haklısın Michelin on numara lastik yıllarca 93 corolladada kullandık 05 corolladada ancak piyasada bir ton lastik markası var ve çok memnun kalınanlar var bir alternatif olabilirmi diyorum cooper tire falan var onlar nasıl acep
Doğrudur sevgili ardacim koskoca f1 e lastik tedarik eden firma eksik telli lastik yapiomus hayatımı tehlikeye atiomus
ekonomik açıdan falken öneririm, verim açısındanda toyo veya yokohama, falken düşünürseniz, maddi olarak ciddi kar edeceğiniz kanısındayım, bence michelinden bir eksiği yok, erime ve aşınmaya çok dayanıklı, v kodlusu, defalarca 260+ süratlere maruz kalmasına rağmen, olumsuz bir yüzey bozulma ve diş derinliğinde fazla bir etkilenme yok, kullandığım ebat 205-55-15