0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugün lastiklerim geldi internetten aldım bayi 170 tl den inmedi bende 145 tl eve teslim aldım 4 lastik 25 de sökme takma balans yapcam tammdır
Arda merhaba.. aynı arabadan bende de var Astra Hatcback.. şu an arabamın üzerinde GoodYear lastikler var.. hiçbir sıkıntı yok.. yol tutuşu ve frenlemede oldukça başarılı.. eski arabalarımda (Avensis- Corolla - Vectra) hep Michelin kullanmıştım, Michelin daha yumuşak bir lastik, konfor açısından Michelin daha iyidir.. bu arada Astra araçlarda performans lastiğine gerek yok diye düşünüyorum.. kısaca ben GoodYear ve Michelin lastikleri öneririm sana.. yine de karar senin.. selamlar..
güle güle kullan, benimde şimdiye kadar en iyi yol tutuş aldığım lastiklerden biri impetuslar, senin içinde iyi bir yol tutuş sağlayacağını düşünüyorum
Arda Passat'ta bir ara Nexen kullanmıştık.Hiç sıkıntı yaşatmadı bize.40 yanak olmasına rağmen Marshall alma da ne alırsan al
continental yada pirelli p7 arasında git gel yapmaktayız nexen dediğimde babama yok marka olsun dedi
Her markanin farkli yonlerde birbirlerine ustunlugu vardir. Bu ustunlukler hiz kodu farkli ebati ayni lastiklerde bile degisebilir. Tavsiyem once lastik ebati ve hiz kodu belirlemeniz sonrasinda ise bu dogrultuda cesitli kurumlarin (dergiler vb.) yaptigi lastik testlerini incelemeniz.Genel gecer bir cevap olarak ise, eger aracinizi sakin kullaniyorsaniz, binek araclarda Michelin her zaman bir adim ondedir. Dezavantaji cabuk balon yapabilmesidir. Bu noktada surus tarzinizda onemli bir rol oynamakta lastik tercihinde.Unutmayin, aracinizla yol arasindaki tek baglanti lastiklerinizdir.
O zaman Conti alin Arda
ardacım şu an gördüm tekrardan başlıkta yazılanları ve sen baya cinturato p7 ye dönmüşsün daha önceleri pirelli eksik telli lastik yapıyomuş felan diyordun şaka bir yana benden sana sadece tavsiyeydi ben kullanıyorum tahmini 15 20 gündür rahatlığına diyecek yok. daha da lassaymış nexenmiş aramaya gerek yok:D hayırlı geceler