0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçende kasko ile ilgili bakınırken bazı kasko şirketlerinin anlaşmalı servislerde yüzde ona varan indirimler saglayabildiğini okudum. Arkadaşlar kaskolarında varsa böyle bir imkanı kullanarak dahada indirim sağlamaları mümkün.
Normal periyodik bakımlarda da yapılıyor Sercan. İlgili yazıyı bulursam paylaşıcağım.
Sercan arabanın rengi açık siyah mı?
Evet Serkancım Da siyah olduğunu hiç görmedim desem inanırmısın bir tek çok kirliyken siyaha hafif dönüyor o kadar.
İndirimler:Yapı Kredi Sigorta Sigortalıları,kasko poliçelerini,“Yapı Kredi Sigorta AnlaşmalıServisler”kitapçığında belirtilen bazıAnlaşmalı Servisleregösterdikleri takdirde, aracınbakım ve arızaharcamaları için, yedek parça veişçilik ücretlerindekitapçıkta belirtilen oranlardaekstra indirimalmaktadırlar.Örnek olsun diye koydum.
Sercan bi tur versene abi :p Hastayım Safire maşallah, maşallah.
Ben geçen bakıma gittim toyota plazaya, stant da gördüm bu arabayı. Uzaktan bakıyorum mavi yanına gidiyorum yeşile dönüyor ayar oldum Sonra oradaki yetkiliye sordum rengini, açık siyah dedi. İçimden siyahın açığımı olur olum dedim ama varmış
Serkancım herkes aynı duygular içinde bende almaya karar verdiğimizde Toyotanın havuzundan buldum ben aldığımda yoktu bir eşi daha gerçi şuan ne durumda bilmiyorum rengi ve bodysiyle tek demişlerdi, aracı almaya gittiğimde allah hepimize daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Sen arabayı hep böyle temiz bırakma, arada tozlu kalsın nazara filan gelir. Maşallah diyelim
Gökhan bey , merhaba paylaşım için teşekkürler,hangi servise gittiniz acaba derinderemi? yakınız birbirimize bende sarıyer bölgesinden bence Toyota ortaköyü tercih etmelisiniz bir de aracınıın bilgilerini yazarsanız hem yardımcı olunabilir hemde bilgi amaçlı gerekebilir.
merhaba sercan bey.. gedizler tarabya servisine gittim. aracım 2004 model toyota corolla 1.6 terra hb. peki tavsiyeniz üzerine ortaköy'deki servise de götürürüm..
Amaçta bu değil mi zaten? Geçn xchange olayını öğreneyim diye gittim. Check-up a iyi ki girmemişim. Forum bilir, 1-2 hafta üst direksiyon kolunu tartıştık biz burda, servisin işgüzarlığı yüzünden. Bana kalırsa moralinizi bozmayın. Manifold konusunda ise soğuk sabahlarda ilk çalıştırmada aracınız ısınana kadar bir tıkırdama geliyor mu?
Gökahn bey , ben ortaköy toyotayı tercih ediyorum çünkü uzun süre Toyota Türkiye tarafından en iyi servis seçilmiş ve ben her seferinde memnun olarak çıkıyorum ordan.