0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kampanyadan faydalanıp Toyan a gittim. Filtrelerin ve sileceklerin orjinal olmadığını birde triger kapağının kırık olduğunu söylediler. Filtreler neysede triger kapağı denen plastik zımbırtı hiçbir yerde yok. En son mecbur yetkili servise 103 tl bayılmak suretiyle japon'yadan sipariş verdik.
Geçmiş olsun,umarım bir daha yaşamazsıın.
İnşallah.Bunların üstüne birde 100bin km düşürüldüğünü öğrendim. Ne umdum ne buldum
bugün götürdüm ücretsiz check-up için arabayı resmen perte çıkardılar..ayrıca cep telefonu ile taradığım kağıtta "...ör kapağından yağ kaçağı var" yazıyordu ama tam çıkmamış.. ne kapağı olabilir sizce?
Toyota servisleri daha iyi bizi yolmak için kampanya yapmışlar ....aman da ne güzel ...gitmiyorum kardeşim artık iteletmem
Dün arabamı götürdüm avcılar sonkar'a.Ücretsiz kampanyalı chuk up yapıldı ve hiç bir masraf çıkmadığını söylediler.Aracımda geri geri giderken başka bir araca çarpmadan dolayı küçük bir hasar oluşmuştu.Onuda kaskodan yapabilirmiyiz dedim yaparız dediler.Arka stepne kapağı çatlamış,kapıdada küçük bir ezik oluşmuştu.Bugün aradım exper onay vermiş kapı değişecek kapak tamir olacak 4.700 tl gibi bir masraf çıkartmışlar.Kafama takılan çatlak olan kapak tamir olurken koca kapı küçük bir ezik için neden dğiştiriliyor?Acaba ellerinde mi yoktu.Neyse bakalım salı günü teslim edeceklerini söylediler.
Sağolun sercan bey iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim.Bende değişmesi taraftarıyım fakat stepne kapağını neden değiştirmediler onu anlayamadım.Neyse hayırlısı olsun bakalım.
Barış bey öncelikle aracınızda sorun olmaması sevindirici güle güle kullanın, kaza içinde geçmiş olsun bence değişmesi daha iyi çünkü işlem gören bir yer işlemden sonra gücünü yitiriyor değişmesi daha iyi olmuş bence güle güle kullanın.
aracımın oksijen sensörünü değiştirdiğimde de taksit imkanından yararlanabiliyor muyuz? fiyatı baya bir fazlaydı çünkü...
parçanın gücü mü? yapma sercan kardeşim. kaskodan başka nasıl para kazanacaklar değiştirmezlerse? keşke değiştirtmeseydiniz. hasarın ne derecede olduğunu bilmiyorum ama o derece küçükse başka çaresinede bakılırdı.