Gönderen Konu: Toyota'dan Kaçırılmayacak Servis Kampanyası  (Okunma sayısı 8943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota'dan Kaçırılmayacak Servis Kampanyası
« Yanıtla #40 : Ekim 06, 2012, 23:59:44 »
     Dün arabamı avcılar sonkar'a götürdüm.Ücretsiz kampanyalı chuk up yapıldı ve hiç bir masraf çıkmadığını söylediler.

Aracımda geri geri giderken başka bir araca çarpmadan dolayı küçük bir hasar oluşmuştu.Onuda kaskodan yapabilirmiyiz dedim yaparız dediler.Arka stepne kapağı çatlamış,kapıdada küçük bir ezik oluşmuştu.Bugün aradım exper onay vermiş kapı değişecek kapak onarım olacak.4.700 tl gibi bir masraf çıkartmışlar.Kafama takılan çatlak olan kapak onarılırken koca kapı küçük bir ezik için neden dğiştiriliyor?Ben asıl stepne kapağı değişir diye bekliyordum bagaj kapısını değiştiriyorlar.Sorun değil değişsin daha öncede değişmiş zaten kapakta değişseydi daha iyi olacaktı ama acaba ellerinde mi yoktu.
     Neyse bakalım salı günü teslim edeceklerini söylediler.

Benimde arka tamponun sol tarafında bir ezik vardı onu yaptırmaya giderken belediyenin çukurunun azizliğine ugradım. Sol ön sis farı tarafından çiziklerle atlattım ama zaten kaskomda 2 hasarsızlık klozu olduğundan değişim talep ettim arka tampon için. Sağolsun servisteki arkadaşlar hem arka tamponu hem ön tamponu değiştirmişler. Yalnız dikkatimi çeken şu oldu, çıkan tamponların (özellikle arka) kalınlığı ile yenilerin ki sanki aynı değil. Yeni taktıkları daha esnek ince bir malzeme. Sizce servis banada itelediimi muadil parçayı. Nasılsa kaskodan :)
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 06, 2012, 23:59:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 07, 2012, 00:36:11 »
baskı balata setı + on fren dıskı+ on fren balataları + işçılık : 1500 - 1600 arası fıyat verdıler
auris D-4D blue

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 07, 2012, 00:40:49 »
baskı balata setı + on fren dıskı+ on fren balataları + işçılık : 1500 - 1600 arası fıyat verdıler
Servisler bu işlerde çok zalim.Fren disklerini değişmekten büyük zevk duyuyorlar.Dışarıdaki ustalara diskleri gösterin.Servisler hemen değişiyor.Şubat ayında benim  aracın ön arka disk ve balataları değiştiler.Saf anıma denk geldi dışarı sormadan tamam dedik.1200 liramı neydi.İçim yandı.Servislere çok güvenmemek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 07, 2012, 00:46:56 »
Garantisi bitenleri koptugunu nasıl da biliyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 07, 2012, 01:05:29 »
Servisler bu işlerde çok zalim.Fren disklerini değişmekten büyük zevk duyuyorlar.Dışarıdaki ustalara diskleri gösterin.Servisler hemen değişiyor.Şubat ayında benim  aracın ön arka disk ve balataları değiştiler.Saf anıma denk geldi dışarı sormadan tamam dedik.1200 liramı neydi.İçim yandı.Servislere çok güvenmemek lazım.

4 5 ay once soyledıler ama ben onemsemedım..baskı balata zaten kendını bellı edyor ben bıttım dıyor.araba kalkmıyor yerınden vıtes atarken vuruntu yapıyor.anı frenlerde on  dısklerden ınce bır ses gelıyor artık daha cok gelmeye basladı.
auris D-4D blue

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ekim 07, 2012, 01:45:42 »
hey maşallah o neymiş öyle be :-\ benım aracım şuan 142binde ve hala orjinal diskleri kullanıyorum. 30bin km önce özel bir serviste ön iki diski birden tornalattırdım(120 lira mı neydi). Çok şükür hiç bir sıkıntıda çekmedim.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ekim 07, 2012, 01:50:26 »
Ben artık hiçbir servise güvenmiyorum. Hatta özel servislerede güvenmiyorum kusura bakmasınlar. Mümkün olduğu kadar kendi arızamı kendim tespit edip, parçaları kendim satın alıp tanıdığım ustalara pazarlık yapmak suretiyle yaptırıyorum. Accayip karlı oluyor valla. Tavsiye ederim. Hele hele periyodik bakımları çok çok ucuza getirebiliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ekim 07, 2012, 12:26:24 »
bende randevu aldım haftaya ama okuduktan sonra vazgeccem gibi antalyada özel servis tavsiye alamadım bilenler varsa yardım arkadaşlar acill.
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ekim 07, 2012, 13:31:08 »
bende randevu aldım haftaya ama okuduktan sonra vazgeccem gibi antalyada özel servis tavsiye alamadım bilenler varsa yardım arkadaşlar acill.
Antalya Toyota servisi kaliteli iş yapar,ama acayip tokatlar.Özel servis düşünceniz daha mantıklı.Arkadaşlar tavsiyede bulunurlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 29, 2013, 16:38:26 »
yeni konu açmak istemedim. twitter dan takip ettiğim toyota nın mesajını paylaşmak istedim.

TOYOTA MÜŞTERİLERİ İÇİN CAZİP MART SERVİS KAMPANYASI BAŞLADI

Toyota’nın büyük avantaj ve fırsatlar ile dolu servis günleri kampanyası 31 Mart tarihine kadar sürecek.  “Bütün fırsatları ayağınıza getiren“ kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey Toyota Plazalara uğramak olacak. Kampanya süresince tüm Toyota modellerine ücretsiz check up* yapılırken, periyodik bakım veya yağ değişimlerinde 1 litrelik Toyota Orijinal Motor Yağı ücretsiz olarak sunuluyor.

Toyota’nın Mart ayında geçerli servis kampanyasında ayrıca 4 adet Goodyear veya Michelin lastik alanlara bir sonraki bakımda kullanılmak üzere 1 yıl boyunca geçerli 80 TL’lik indirim kuponu hediye ediliyor.

Axess, Maxsimum Kart ve Card Finans kredi kartı sahibi Toyota kullanıcıları, KDV dahil 250 TL’nin üzerindeki mekanik servis harcamalarında çok özel peşin fiyatına 10 taksit fırsatından da yararlanabilecekler.

(*)Check-up, fren, direksiyon sistemi, amortisör, aks körükleri, devirdaim, akü, V kayışı, kabin hava filtresi, aydınlatma ve sinyal sistemi, soğutma suyu ve silecek performansı kontrollerini içermektedir.

http://www.toyota.com.tr/turkey-local/kampanyalar/mart-ayi-kampanyasi.tmex
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort