0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali bey google maps yükledim. biraz kurcaladım. ama çok basit olan haritada bir yeri işaretleyip sonra oraya rota çizdiremedim. illa adres girmem gerekiyor. ikinci yaşadığım problem kaydettiğim yerlerin adını değiştiremedim. yeri kaydettiğim de oranın sokak adı ile kaydediyor. kullanımında yardımcı olursanız sevinirim.
İlk söylediğinizi bulunduğunuz konumdan başlamak kaydı ile yapabiliyor. Haritayı açtıktan sonra ekranın üzerinde gitmek istediğiniz yeri işaretleyin. Kırmızı üzerinde nokta olan işaret görülecektir. Ekranın altında İşaretlediğiniz yerin adresi görünecek yanında Araba Resmi ve altında xx dk. yazar. Araba resmi üzerine tıklarsanız açılan ekranda Başlangıç ve Bitiş noktanızın olduğu bilgi ekranı gösterilir. Burada alt kısımda xx dakika yazan yere dokunduğunuzda rotanızı haritada gösterir.Diğer sorun için hiç kullanmadığım bir özellik cevabını bilmiyorum
teşekkür Ali bey ilk sorunumu çözdüm. ikinci sorunun da bir çözümü vardır eminim. bildiğiniz kısa yol vs bilgi varsa paylaşırsanız sevirim.
Teşekkürler Ali abi
Güle güle kullan, korktuğum kadar zor olmadı
Mesajlar duruyor silmedim daha
6.1 Sürüm mü çıktı bilgisi olan?
Yusuf Bey,Google maps Türkiye'de navigasyon olarak çalışmıyor. Anlık harita olarak işinizi görecektir. 6.1 güncellemesi bildiğim kadar yeni özellik getirmedi, hatalı bir iki noktayı iyileştirdi diye biliyorum. Ben de yükledim, görünen bir değişiklik yok.
Bu arada elmacı androidçi farketmez bump diye güzel bir program var.. tavsiye..
Ayneen bende tavsiye ediyorum.
Bu bump ne ise yarar?
Telefonları tokuşturuyosun veriler gönderiyor falan.