Sercan'cım ben zaten IOS 6'ya geçişi tavsiye etmiyorum. Sen de hiç zorlama
Hem ios 6da telefona not yazılmıyor
Geçme aslanım niye kasıyorsun kendini, bak sonra kilitlenir telefon Allah muhafaza dünya para harcarsın gerek yok
Geçme aslanım niye kasıyorsun kendini, bak sonra kilitlenir telefon Allah muhafaza dünya para harcarsın gerek yok 
Neyse beni can damarımdan vurdun abi

Şimdlik kafanız rahat abi
Sen IOS 6'ya geç söz sana adım adım Google Maps yükleteceğim.
Asıl iş pc deki İtunes ve Apple programı abi

orada daha çok başın ağrıyacak şöyle sakin bir zamanını yakalamam lazım yoksa erken emeklilik istersin
iphone 5 isteyen varsa 1550 den getirtebilirim kendime de getirtiyorum sağlam yer sıkıntı olmaz
iphone 5 isteyen varsa 1550 den getirtebilirim kendime de getirtiyorum sağlam yer sıkıntı olmaz
Pasaport da da yardımcı olursan olabilir
Ali bey google maps yüklemek istiyorum nasıl olduğunu tarif edebilir misiniz?
duruma göre iletişime geçeyim. teşekkürler
duruma göre iletişime geçeyim. teşekkürler
10 gün içinde sipariş geçcem isteyenlere duyrulur
Ali bey google maps yüklemek istiyorum nasıl olduğunu tarif edebilir misiniz?
Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın.
Itunes üzerinden Mağaza menüsünde Apple Kimliğimi Görüntüle menüsüne girip kimliğim deki adres bilgisi Türkiye'den Amerika'ya çevirdim. Bu durumda hesabınızı yeniden yapılandırmanız gerekiyor Itunes sizi yönlendiriyor zaten. Kredi kartı isteme kısmında kredi kartım yok diyorsunuz (google maps ücretsiz olduğu için sorun olmuyor). Sonra yine Itunes üzerinden Google Maps'i bulup Ücretsiz yazan butona tıklayarak PC'nize indiriyorsunuz. Sonra telefonunuzu itunes'a bağlayıp programlarınızı senkronize ediyorsunuz. Artık telefonunuzda Google maps kullanabilirsiniz. Bu arada Itunes üzerinden tekrar adres değişikliği yapıp TR mağazasına dönmeyi unutmayın.
Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın.
Itunes üzerinden Mağaza menüsünde Apple Kimliğimi Görüntüle menüsüne girip kimliğim deki adres bilgisi Türkiye'den Amerika'ya çevirdim. Bu durumda hesabınızı yeniden yapılandırmanız gerekiyor Itunes sizi yönlendiriyor zaten. Kredi kartı isteme kısmında kredi kartım yok diyorsunuz (google maps ücretsiz olduğu için sorun olmuyor). Sonra yine Itunes üzerinden Google Maps'i bulup Ücretsiz yazan butona tıklayarak PC'nize indiriyorsunuz. Sonra telefonunuzu itunes'a bağlayıp programlarınızı senkronize ediyorsunuz. Artık telefonunuzda Google maps kullanabilirsiniz. Bu arada Itunes üzerinden tekrar adres değişikliği yapıp TR mağazasına dönmeyi unutmayın.
teşekkür ederim Ali bey. hafta sonu uğraşayım.
nasıl peki program 4s de sesli navigasyon var + birkaç özelliği var denilmişti. kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz?
teşekkür ederim Ali bey. hafta sonu uğraşayım.
nasıl peki program 4s de sesli navigasyon var + birkaç özelliği var denilmişti. kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz?
Sesli navigasyon Türkiye için çalışmıyor galiba ama harita konusunda google maps'i tek geçerim.
Sesli navigasyon Türkiye için çalışmıyor galiba ama harita konusunda google maps'i tek geçerim.
sesli navigasyon olaydı iyidi

apple maps de bulamadığım zamanlarda kullanılır o zaman. tekrar teşekkürler.
Ali bey google maps yükledim. biraz kurcaladım. ama çok basit olan haritada bir yeri işaretleyip sonra oraya rota çizdiremedim. illa adres girmem gerekiyor. ikinci yaşadığım problem kaydettiğim yerlerin adını değiştiremedim. yeri kaydettiğim de oranın sokak adı ile kaydediyor.

kullanımında yardımcı olursanız sevinirim.