0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eveett Sevgili dostlar , yine bir sorunla karşınızdayım.Dün İ4S telefonumdan pc'ye foto aktarmak için taktığımda güncelleme vs. gibi işlemleri yoksay yaparak geçtiğimde pc dondu ve sonrasında yeniden başladı fakat o dakikadan sonra wirelless a bağlanamadı Telefonum ne yapmam gerek? Teşekkürler şimdiden değerli dostlar. Başta Ali abi olmak üzere
Sevgili IT solutions supervisor ımız Ali bey ben ayfonumda not yazamıyorum acaba nasıl yazabilirim bana yardımcı olur musunuz yoksa üzerime rahat bişiler giyiyim özel ders verirmisiniz
baglandigin agi unut sonra wifiyi kapatip ac sonra tekrar aga baglan.
Bu gibi durumların en iyi çözümü kapatıp yeniden açmaktır Şaka gibi ama ciddi söylüyorum. Kapatıp açtıktan sonra düzelmezse Kadir'i dinle Zopa istiyon galiba Ankara'ya gel uygun bir zamanda ayfon ile nasıl adam dövülüyor öğreteyim
Ohooo abi sende anlamadıysannnn Sapanca gölünün kenarını hatırlaaa ıphone nasıl not yazılır hatırlaa
Aha sana bu canım http://i7.tinypic.com/6286bkl.gif
Bu gibi durumların en iyi çözümü kapatıp yeniden açmaktır Şaka gibi ama ciddi söylüyorum. Kapatıp açtıktan sonra düzelmezse Kadir'i dinle türk usulu ama en basit çözüm.. aç kapa..
Whatsapp messenger bugün (20.12.2012) ücretsiz haberiniz ola...
son favori oyunum (Score) kesinlikle tavsiye ederim. Score! Classic Goals - Universal - HD Gameplay Trailer