0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samsun Smartview olarak görünüyor. Apple Store'da samsung remote olarak arattığınızda listede gelen ilk uygulama.
5 bugün elime geçti. Beyaz ayrı bir güzel duruyo. Genel olarak iphone 4 ile aynı ama hız açısından mükemmel fark var
Güle güle kullan Seçkin, hayırlı olsun.
6.1.2 çıktı arkadaşlar güncelleme yapmayanlar güncellesinler ag etkinliği ve pil ömrü için hatalar düzeltilmiş
5 bugün elime geçti. Beyaz ayrı bir güzel duruyo. Genel olarak iphone 4 ile aynı ama hız açısından mükemmel fark var. şu an en güzel yanından bir tanasi de kulaklık girişinin altta olması
Seçkin güle güle kullan yeni telefonunu.5'in 4'ten hafif olması hoşuma gitti sadece.Fazla bir değişiklik yok gibi.Amerikada fiyatların ciddi anlamda düştüğüne dair bir duyum aldım.Ne kadar doğru bir haber açıkçası bilmiyorum.
hafif, çok daha hızlı ve kulaklık girişi aşağıda olması gayet güzel
merhaba arkadaşlar, iphone dan TCT yi ana ekrana ekledim kolay olsun diye kullanıcı adım ve şifremle giriyorum safariyi kapatıp yeni açınca kullanıcı gidiyor sürekli kullanıcı adı ve şifre girmek gerekiyor. bunun kolay yolu var mıdır???
Tapatalk uygulamasını yüklerseniz (0,99 USD) iphone ile forum erişiminiz hem hızlı hem de daha kolay olur. Ben kullanıyorum memnunum.
Ben ana sayfaya eklemedim ama her girdiğimde şifre istemiyor.
İphone 5'de a1428 be a1429 diye 2 model varmış. Ne oluyor bunlar hangisi daha iyidir?