0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en cok bizim isimiz dusuyor
Abi, Tayland Çin'e yakın bir ülke mi? Geçen haritada gördüm de sen geldin aklıma.
Komsu degiliz ama yakin sayilir.
Abi, peki Vietnam Tayland da bir şehir mi?
Yok degil vietnam ulke. Tayvan ve Tayland ayri iki ulke Hongkong baska bir ulke, bangkok Taylandin baskenti. cografya derslerinden kaytardin sanirim
Kadir abicim bilgilendirme için teşekkürler.Arama yaptım şu yazıyor IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır Ne yapmam gerekir?
At o telefonu sen bir işine yaramaz artık Şaka şaka şimdilik birşey yapmana gerek yok, hattın tekrar bloke olursa kaydını yapan adamı dövebilirsin ama
Senlik bisi yok. Telefonun kaydi yapilmis sistemden, suan evraklarin inceleniyor. Tum evraklarin tamamsa kaydin onaylanacak.
O zaman problem yok demektir. Sürüm yenilemelerde sıkıntı olmaz değil mi? Abi.
Abi 3 aydır bu evraklar kontrol mü ediliyor acaba.
Bu kaydın sürüm yenileme ile alakası yok. Sen şuan hangi sürümü kullanıyorsun, gevey chip kullanıyor musun?
Biseyi kntrol etmiyorlar sadece teslim alip dosyaya koyuyorlar buda kolay 2ay falan surer Senin bu isin surum guncelemeyle ilgisi yok cok farkli seyler. Bence sen soyle yap surumu guncelle simfree ise zaten sorun yok. yok eger kilidi varsa da kitlendikten sonra actirirsin enazindan ogrenmis olursun
http://www.cityfoni.com/u153-iPhone-Extra-sarj-ozellikli-Arka-Kapak-Bataryasi-.aspx
siz kaydı nerede nasıl yaptırdınız ?? umarım 100 liraya falan yapan abi garantisini de veriyorum diyenlere yaptırmadınız ...! onlara sakın inanmayın kayıt oluyor doğru fakat bir pasaportun üzerine 1000 tane kayıt yapılıyor bunların da konrtol edilmesi yeri geliyor 5-6 ayı bulduğu bile olabiliyor ve o sürede de sizin yazdığınız gibi kontrol aşamasında diye görünüyor sistemde ..!en güzeli acele etmemek ve tanıdığınız bildiğiniz birinin pasaportuyla bayi ye gidip kayıdı bizzat görmek bende şu anda 5 var pasaport bekliyorum arkadaşımdan kayıt sağlam olsun diye .