0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KARİZMA : İnsanları kendi etrafınızda toplayabilme, etkileme, ikna etme ve sizi takip etmelerini sağlayabilme becerisi Lütfen Dikkat (Attention Please): Teflon tava gibidir,çizilmesiyle birlikte bütün özelliğini yitirir.
tıpkı Başbakanımız gibi....
Sayın B.bakanımıza söz hakkı doğacak, dikkatli olmanızı öneririm.
Kendisinin yakışıklı ve karizmatik olduğunu beyan etmem bir sorun teşkil etmeyecektir diye düşünüyorum.....
Ben de sizin avatarınızın çok karizmatik olduğunu düşünüyorum beyan etmem sorun teşkil etmez umarım?
Fotoğraflar yanıltıcıdır bakmayın siz ona efendim.....
Ayrıca cisimler de aynada göründüklerinden daha yakındırlar, kaza yapmamak için fazla yaklaşmamak gerekir
bir zamanlar çok güzel bir sekreter kıza "ama benim karizmam var" demiştimönce çok kızmıştı, ama arabamdan söz ettiğimi anlayınca, hem çok gülmüştü, hemde çözülmüştü
Kemal abi enteresan adamsın vesselam...
Öyleyim sahidenama bazılarıda gıcık biri olduğumu düşünüyor nedense
İzmir'li olunca öyle sanılıyor ne yazık ki.....Yerine göre sivri dilliyiz.... Yerine göre patavatsız...Ama içimizde kötülük yok..... Kısaca böyle yaşamak içimize işlemiş....Malesef tüm İzmir'liler aynı dertten muzdaribiz.......
Karizmanın vesile olduğu, mutlu sonla biten bir hikaye
arada ince bir çizgi var. "Herkesi memnun etmek isteyen, hiç kimseyi memnun edemez".