0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paçaları kıvırmasaymışsın iyiymiş
o kıvrımlar da da ayrı bir karizma var
Çetin bey şimdi öncelikle sizin karizmadan beklentiniz ne öncelikle bunu bilmek lazım... Yukarıda verdiğiniz bütün şeyler duygusal karizma örnekleri markalar vs Ayrıca gözlük konusunda ki 2 adam eğer amcanızın oğlu değilse kaldırın o fotoyu ben bahsettiğiniz gibi gözlük takınca kendini karizma sanma durumu görmedim orada gayette yerine göre gözlük takmış iki insan var, hoş olmadı bu tarz bir yaklaşım. He alakasız bir yerde alakasız bir kıyafetle gözlük takan birini örnek verebilirsiniz ama bu insanlar gayet normal...
Ahmet Bey;Karizmadan beklenti olmaz. Sanırım karizmadan ne anladığımı soruyorsunuz. Konunun başlangıcında yazdığım iletileri okursanız, kendi anladıklarımı değil bilimsel açıklamalara yer verdim (iletilerim, tez, makale ve TDK'dan alıntıdır), bu açıklamalar benim karizmadan anladığımdır. Duygusal karizma, karizma örnekleri markalar vs. sizin yorumunuz bende sizlerin yorumlarınızı sormuştum, kendi düşünceme iletilerimde yer verilmemektedir. Hoş olmayan; sizin, amca oğlu gibi akrabaları konuya dahil etmeniz ve emir kipi ile ileti yazmanız (daha dikkatli ve saygılı olacağınızı ümit ediyorum bundan sonra). Resimdeki kişilerin birilerinin amca oğlu oldukları büyük ihtimal dahilidir, kimin olduklarını ben bilemem, sizin amca oğullarınızı da herkese açık bir foruma dahil etmeyi ve bu tarz yerlerde iletisine cevap yazdığım kişiye emir kipi ile cevap yazmayı kendime yakıştıramam. Gözlük takınca kendini karizma sanma durumu görmemişsiniz orada gayette yerine göre gözlük takmış iki insan olduğunu düşünüyorsunuz, Alakasız bir yerde alakasız bir kıyafetle gözlük takan birini örnek kabul edebileceğinizi ama bu insanların gayet normal olduğunu söylüyorsunuz. Sizin gibi düşünmediğim için o resimleri paylaştım forum üyeleri ile, sizin gibi de benim gibi de düşünenler olabilir. Resimlerden rahatsız olanlar var ise, memnuniyetle resimleri silebilirim. Önemli olan insanların düşüncelerini kendilerine yakışan tarzda akrabaları karıştırmadan ifade etmeleri, emir kiplerini doğru yerde kullanmalarıdır.Forum üyelerine saygılarımla.
TeşekkürlerForum üyelerinden de size saygılar
...... kimin olduklarını ben bilemem, .............. Gözlük takınca kendini karizma sanma durumu görmemişsiniz orada gayette yerine göre gözlük takmış iki insan olduğunu düşünüyorsunuz, Alakasız bir yerde alakasız bir kıyafetle gözlük takan birini örnek kabul edebileceğinizi ama bu insanların gayet normal olduğunu söylüyorsunuz. Sizin gibi düşünmediğim için o resimleri paylaştım forum üyeleri ile, sizin gibi de benim gibi de düşünenler olabilir. Resimlerden rahatsız olanlar var ise, memnuniyetle resimleri silebilirim.Forum üyelerine saygılarımla.
Çetin Bey,İletinizin bir kısmını altıntıladım, burada dikkat edilmesi gereken bir husus "Alakasız bir yerde alakasız bir kıyafetle gözlük takan birinin" afişe edilmesi ya da alay konusu edilmesinin yasal olmadığıdır. Ahmet'in bu kişilerin akrabanız değilse kaldırın ifadesi yasal yükümlülüğüdür.Türkiye Cumhuriyeti Devleti; İnsan Haklarına Saygılı bir devlettir. İnsan Hakları, T.C anayasasınını 12-74 üncü maddeleri arasında TEMEL HAKLAR VE HÜRRİYETLER ana başlığı altında vatandaşlarımıza anayasal bir hak olarak tanınmıştır. İnsan Haklarının ilgili maddesi "Kimsenin, özel yaşamına, ailesine, konutuna ya da haberleşmesine keyfi olarak karışılamaz" der.Bilgilerinize.
Tek sıkıntım üslubum onun içinde özür dilerim ki zaten yeterince tanısanız onu emir vermek için yazmayacağımı bilirsiniz, yine bir 'ki' sürekli gündemde tutmaya çalıştığım şey bizlerinden üye olarak yazma hakkımız var
Hemen benim mesajımın altında Ahmet'in üslubu ile ilgili olarak kendini eleştirmesi ve aynımesajda belirttiği gibi sizin onu tanımamanız konusundaki ifadesi aslında benim Ahmet'in üslubu hakkında birşey söylememe sebebimi çok iyi açıklıyor aslında. Yinede siz anlamak istediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz.İyi geceler.
1-)Örneğin Ahmet bey fotoğraftaki kişileri normal insanlar olarak görmüşlerdir).2-)Benim yazım ile fotoğrafı ilişkilendirip bana muhalif (cümleler gerçek anlamında anlaşıldığında) olarak yazılabilecek tek cümle:"Bu kişiler gözlük taktıklarında karizmatik olduklarını düşünmemektedirler" bu cümle haricinde yazılacak her şey haksız muhalefettir.Benim cümlelerimden "karizmatik değiller, komikler, normal değiller gibi" anlamlar çıkartılması haksızlıktır.3-) Ahmet bey bu yükümlülüğünü ya sadece bana karşı kullanmış, ya da bu forumda paylaşılan tüm fotoğraflar (benimki dışında) herkesin kendisinin ya da yakınlarının fotoğrafları.
Amacım konuyu uzatmak değil değindiğimiz noktaları almayıp haksız muhalefetten bahsetmenizede gerek yok, teşekkürler.Forum üyelerine saygılarımla da değil Öyle kafam göre yazdım arkadaş kime ne
Her memlekete bir Galya lı lazım:) Gülümsemeniz eksik olmasın dostlar.