0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu reklamı görmüştüm..Karizma olayına gelince bazen ortamla alakalı olabiliyor kişinin karizmatik olma durumu.. Ama birde karizmanın yanında şeytan tüyü denilen durum var odaha bi fena...
Çetin abicim konunu sabote etmek istemem ama Cem Yılmaz'ın bu konuda bir açıklaması vardı
ben de karizmatik olmak istiyorum...
cmylmzzzzzzzzBu soruya benim cevabım ise.. Olay tamamen bakışlarda ve hal tavırda
Vay, güzel konuymuş. Karizma genel tanımlamadır bence. Yani herkesin bir karizması vardır ama kimilerininki daha belirgin, çevresince ilgi çekici ve odaklanıcıdır.Arap ülkesindeki sarışın bir adam karizma olabilir. Keza bunun terside. Ama karizma sadece ilk anda algılamakla kalan bir şey değildir fakat bir araştırmaya göre insanlar, karşılarındaki hakkındaki düşüncelerini ilk 90 dakika içinde, büyük oranda oturtur. Konuşma işin en son tarafıdır. Ondan önce ses tonu, ondan önce de vücut hareketleri(mimik) gelir. Ne kadar insan kendini eğitse de bu mimiklere yalan söyletemezler.Tabi genler de karizma konusunda etkilidir. Karizma her zaman faydalı olmayabilir.Mecnun 'a sormuşlar, şu Leyla'da ne bulursun; diye.Siz bir de onu benim gözümden görün demiş.İleri karizma dersleri almak isteyenler 05--------- den bana ulaşsın.
TCT üyelerinin hepsi karizmatik olduğu için fazla rağbet görmemiş olabilir bu konu efenim.....
Cümlenin başlangıcı; "birde karizmanın yanında şeytan tüyü denilen durum var.... şeklinde olunca "işte o tüyden bende var" şeklinde bitecek sanmıştım.sanki ikisinden biri ya da ikisi bir arada var gibi ?