0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracımın otomatik jiklesi her çalıştırdığımda devreye giriyor bu güzel birşey ama jikle devri oldukça fazla geliyor bana bunun ayarı varmıdır biraz kısabilirmiyiz ayarını jikle devri 2000 rpm de tutuyor. Bunu 1500 rpm yapabilirmiyiz ?
arkadaşa sordum en fazla 1500 devirde çalışıyormuş bizimki çok fazla yakıyor ve araç boğuluyor havayı az alıyor herhalde
Peki onu deniyelim. Önerdiğiniz bir marka var mı ? Double up nasıldır ?
http://www.hepsiburada.com/Liste/double-up-benzin-enjektorkarburator-temizleyici-katki-841443/productDetails.aspx?productId=otm841443&categoryId=26005Bu ürün nasıl sizce ve en iyisi hangisi acaba ?
Otomatik jikle ilk çalıştırmada devreye girmiyor. Gazı pompaladıktan sonra çalıştırıyorum devir düşüyor stop edecek duruma düşüyor mecburen ısıtana kadar gaz vermem gerekiyor. Fakat ısınınca hiç bir problem kalmıyor. Devir 2000d/d duruyor. İyice ısınınca rolantiye düşüyor. Otomatik jikle soğuklarda devreye girmiyor mu acaba ?
Merhaba;aracınızın motoru nedir?
Bu araçlarda hep böyle mı acaba arkadaşın arabasında kapalı herhalde çalıştırdığın da devreye girmiyor direk rolanti de çalışıyor.