Uğur bey ben böyle kullan demedim arkadaşa , yanlış anladınız sanırım. Jigle çalışıyormu diye kontrol etmek için demiştim, mekanik bir arızamı değilmi anlamak için söylemiştim
Anladım.
Yalnız bana kalırsa jikle çalışıyor ancak bir şekilde kademelerinden kurtulup da normale dönemiyor. Çalışmada sıkıntı yok da devreden çıkmada sıkıntı var.
Bu jikleyi iptal etme gibi bir durum var mi malum yaz ayına girdik, yakıt sarfiyatına gerek yok bence imkânı var mi acaba ?
Bu jikleyi iptal etme gibi bir durum var mi malum yaz ayına girdik, yakıt sarfiyatına gerek yok bence imkânı var mi acaba ?
Var ama çalışınca ayağını da gazdan çekersen araba söner

Bence kurcalama
Arkadaşlar benim arabamda 1500 de falan çalışıyor sonra 9 a düşüyor enjektörlerde pis galiba yakıtda biraz fazla yakıyor bu arada
Ben ne yapmalıyım
Var ama çalışınca ayağını da gazdan çekersen araba söner
Bence kurcalama 
Devir yüksek olmasa sıkıntı yokta devir çok yüksek çalışıyor. 1500 d/d yapma şansı yok mu acaba.
Arkadaşlar benim arabamda 1500 de falan çalışıyor sonra 9 a düşüyor enjektörlerde pis galiba yakıtda biraz fazla yakıyor bu arada
Ben ne yapmalıyım
Enjektör temizleyicisi hava filtresi ve bujilerinizi değiştiriniz.
Çoğu kişi tanıyodur artık yeni forum hayırlı olsun herkes için
www.eymirim.com
Hava filtresi yeni enjektör temizletmeyi düşünüyordum buji için birşey düşünmedim sence arabanın çalışmasında bi problem mi var??
Enjektörleri temizleteyim mi yoksa depoya temizleyici mi atayım??
Valla temizletmeyi bilmem ama şimdilik depoya atın hem daha ucuz belli ucuz yolla halledersiniz sorunu.