0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dönüşte değilde gidişte yapalım taylanım sebebi ertesi sabah 6 da işte olmam gerek de
Cumartesi çıkıcam yola ben sana uyarsa sende çık gel benımde pazartesi çanakkalede olmam gerek ama geze geze gidip geze geze dönmeyi planlıyorum
Ben ne zaman uymadımki ortama Taylanım tamamdır bana uyar c.tesiden çıkarız yola
Yav Neşet tek sap olsan giderin varda, kaveye girdiginde yaninizda 1adam daha olsa yan partilerden yeni masa acicak kapasitede geziyosunuz
Anlıyorum Tekin bey abi o zaman siz bi daha istanbula gelirken haber verin size görede bir buluşma ayarlarız Yalnız İlyas abi yanlış anlamada senden başka sorun yapanı ne duydum ne gördüm abi Sorma Ramo bi tanışamadık, yaza bi ayder filan mı yapsak ne dersin?
Taylan o değilde, yerin olursa dönüşte sana salça olabilirim haberin olsun (tabi gelebilirsem)
Bizim bölümden arkadaşlarla bir gezi planımız vardı. 30 ocakta toyota fabrikası, 31 inde kocaelinde çolakoğlu metalurji daha sonra da 2-3 gün istanbul gezisi.. Pikniğin zamanı 10 numara valla Ama şu sap işine hala takmış durumdayım Yarama tuz basıyorsun acdddddddd
ben gelmeyeceğim sanırım.
Arkadaşlar galiba ben de gelemiyorum.... nallıhan üzerinden gelsem o yola bu havada güvenemiyorum güdülden otobana çıksam gece dönüşte kızılcahamam yol ayrımından sonra Beypazara hayatta ulaşamam....
Nerden alayım senı sen onu söyle
Adam lider vasıflı yea
Hande abla pespeşe döneriz yahu bişi olmaz