0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ben seni nerden tanıyorum acep ?
abi gözümün önünde 1 tava menemeni yediniz bi abimle yahu çok net hatırlıyorum
şimdi profilinde ist/avr. yakası görünce aklım gitti.bilgebaba kafede mi gördün ?
bizim komşımuzun corollodada var bundan kaputa yapşık olsa daha iyi olur kaputla arasında 2 3 parmak boşluk var arkadan bakınca pek hoş durmuyor. aurislere siyah folyo güzel duruyor spoileri boyatmaya gerek yok bence onuda kaplıyorlar .
Aha dünya küçük Aslında pala bıyıklı gibi olmuş farklı geldi koyu araçlarda gördüm pek belli olmuyordu ama...Valla bence Martı kaş gibi olmuş tek kaşlı vatandaşlarımız gibi Birde bunu kullanışlılık yönüne değinicem bundan seken taş vs cama gelmezmi yükselerek Şeffaf folyo çektirmek daha iyi olabilir mi? Yorumum mazur görüle
Konuyu görünce dedim şeffaf kaput filmi çekildi heralde İlk defa görüyorum açıkcası böyle birşey
güle gülee kullanmanız dileğiyle
aurisin önünü araba çıktığından beri beğeniyorum ,ön tarafla fazla uğraşmayın bence ama arka tarafına bir türlü alışamadım ,hele ilk çıkan modeller tam çirkin ördek yavrusu gibiydi ,arka tarafına wrc cinsi özel yapım büyük bir spoyler , arka karlık,modifiye stop lambası ,tamponun ortasından çıkan eksoz ucuya ,auris on numara olur
hiç hoşuma gitmedi çok çirkin olmuş bence