Gönderen Konu: Yeni aracım Auris'e bugün taktırdığım Kaput koruma.Arabaya renk geldi :)  (Okunma sayısı 8725 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi

bunu yeni duyduysanız bu işten uzak durun betül hanım.. bu işleri çok abartıp araca tanınmaz hale bile getiriyorlar.

yok zaten kaldıramayacağım taşın altına elimi sokmam ben..araçla oynamak bana çok bıçak sırtı bir durum gibi geliyor..risklerden hazzetmiyorum kısacası  :)
tevazu erdemdir...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Güle güle kullanın fakat benimde pek hoşuma gitmedi ,çok kaba duruyor..Zaten yeni araçların genelde kaput kısımları değil ,tampon kısımları çok zarar görüyor devasa büyüklükte oldukları için panjurla beraber..Yağmur falan yağdığında kaputtan süzülen su orayamı birikiyor :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
bence bu aksesuar uzun yola çıkınca tatile gidince takılabilir. birde far koruması var aynı tarzda bence bu takılabilir araca link. 6 sayfada
http://www.toyota.com.tr/Images/Auris%20Aksesuar%202010%20yeni_tcm385-360128.pdf

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • when i think Toyota ..Mmmm..
    • Fetih Baharat & kozmetik & Bitkisel destek ürünleri
  • Araç: Auris
Güle güle kullanın fakat benimde pek hoşuma gitmedi ,çok kaba duruyor..Zaten yeni araçların genelde kaput kısımları değil ,tampon kısımları çok zarar görüyor devasa büyüklükte oldukları için panjurla beraber..Yağmur falan yağdığında kaputtan süzülen su orayamı birikiyor :)
yok abi birikmiyor. akıp gidiyor
Auris 1.6 - 132 ps comfort extra  (for me)
Yeni yaris 1.3 comfort ( for mom)
Avensis 1.6  elegant 132 ps (for dad)
we are toyota family :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
Herşeyin orjinali en güzeli tabi ki  ;)
Ancak şu kaputa gelecek taşları vs.. engelleyen koruma taşı sakın ön cama sektirmesin kaputu koruyalım derken ön camdan olmayasın..
ben almayı çok düşündüm ancak sonradan seffaf film uygulatmanın daha doğru olacağı hissine kapıldım..
İnşallah benim düşüncelerimi mühendisler de düşünmüş ve bu aksesuarı ona göre dizayn etmişlerdir..  :)
Güle güle kullanın..
2011 - Corolla 1.6 comfort extra - kar beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı olmak ayrıçalıktır
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
çok guzel arac gule gule kullanın kaputtakı farklı ve degısık geldı sıyah arabada daha havalı duracagı kanatındeyım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Konuyu görünce dedim şeffaf kaput filmi çekildi heralde :D İlk defa görüyorum açıkcası böyle birşey :)

aynen aynen :))
beyaz tam yağlı Ezine peyniri..