Gönderen Konu: Yeni aracım Auris'e bugün taktırdığım Kaput koruma.Arabaya renk geldi :)  (Okunma sayısı 8793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Talha öncelikle kolaylık açısından alıntıları tek mesajda toplarsan senin için daha kolay olur, hatta ön izleme kısmından daha rahat toparlarsın ;)

Valla bende bekliyorum bi an önce siyah bütünlükleri yoksa böyle pala kalacak arabanın ismi :lol:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • when i think Toyota ..Mmmm..
    • Fetih Baharat & kozmetik & Bitkisel destek ürünleri
  • Araç: Auris
yani belki pek anlamadıgım bir husus olduğundan sanırım, görüntüyü biraz yadırgadım açıkçası..ben araçlarla bu kadar oynanmaması taraftarıyım galiba  :-\
ya bi dahamı gelicez dünyaya :D
aklımda şunuda yaptıramadım tüh ..yapamadan sattık felan dememek için .aklıma takılanları bakıcam yaptırıcam.
bu arabayı zaten garajdan her zaman çıkartmıyorum...sadece hafta sonları.sürekli kullandığım başka bir araç var .. oda çok sade zaten :)
birde bizde toyota yariste yeni kasa. aurisle birlikte aldım.kesinlikle üst tavanı siyah folyo ile kaplamanızı tavsiyederim. kırmızıda da hoş duracağına eminim.
şuan baktığınız aynı parçadan belki yeni yaris için olanıda vardır.. araştırmanızı tavsiye ederim betül hanım. :)
gözünüzle görmeden hayır demeyin. :)
Auris 1.6 - 132 ps comfort extra  (for me)
Yeni yaris 1.3 comfort ( for mom)
Avensis 1.6  elegant 132 ps (for dad)
we are toyota family :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Bunu genelde LC'lerde görüyordum, auriste ilk defa gördüm
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .....
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
dostum hayırlı olsun resme ilk baktığımda koç başını anımsattı arabanın önüde geniş olunca deler geçersin duvar kapı pencere :D ... allah kaza bela versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

duvar kapı pencere sağlam kalsın dostum :D
beyendiğin için teşekkür ederim . boya ve folyodan sonrada yorumunu merak ediyorum.
ama mesajın şurasını anlayamadım :D
allah kaza bela versin.
:O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
bambaşka bir görüntü katmış araca.. aşırıya kaçmadıktan sonra modifiye güzeldir :)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
ya bi dahamı gelicez dünyaya :D
aklımda şunuda yaptıramadım tüh ..yapamadan sattık felan dememek için .aklıma takılanları bakıcam yaptırıcam.
bu arabayı zaten garajdan her zaman çıkartmıyorum...sadece hafta sonları.sürekli kullandığım başka bir araç var .. oda çok sade zaten :)
birde bizde toyota yariste yeni kasa. aurisle birlikte aldım.kesinlikle üst tavanı siyah folyo ile kaplamanızı tavsiyederim. kırmızıda da hoş duracağına eminim.
şuan baktığınız aynı parçadan belki yeni yaris için olanıda vardır.. araştırmanızı tavsiye ederim betül hanım. :)
gözünüzle görmeden hayır demeyin. :)

üst tavanı siyah folyo olarak kaplamak mı...allahım gerçekten hiç bir şey bilmiyormuşum bu hususlarla ilgili..nasıl oluyor ki o dediğiniz..boyuyorlarmı?folyo nedir araca zarar vermezmi :-\ resmen strese girdim..neyse..aracınız hayırlı ugurlu olsun yine de talha bey. güzel günlerde kullanın..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
beyazın asaleti gitmiş. Hoşuma gitmedi benim, ama işe yarar.  Aksesuar katalogunda var yeni bişey degil.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
yani belki pek anlamadıgım bir husus olduğundan sanırım, görüntüyü biraz yadırgadım açıkçası..ben araçlarla bu kadar oynanmaması taraftarıyım galiba  :-\

Ben de Betül'e katılıyorum. Bence de araçlar ile çok oynanmamalı. Beyaz kuğuyu martı kaş yapmışsınız. Renkler ve zevkler tartışılmaz elbet ama bence orjinal beyaz kalsa daha şık olurdu.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
dostum hayırlı olsun resme ilk baktığımda koç başını anımsattı arabanın önüde geniş olunca deler geçersin duvar kapı pencere :D ... allah kaza bela versin.

:o :o :o yanlışlıkla olmuş olsa gerek

üst tavanı siyah folyo olarak kaplamak mı...allahım gerçekten hiç bir şey bilmiyormuşum bu hususlarla ilgili..nasıl oluyor ki o dediğiniz..boyuyorlarmı?folyo nedir araca zarar vermezmi :-\ resmen strese girdim..neyse..aracınız hayırlı ugurlu olsun yine de talha bey. güzel günlerde kullanın..

bunu yeni duyduysanız bu işten uzak durun betül hanım.. bu işleri çok abartıp araca tanınmaz hale bile getiriyorlar.
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
güzel olmamış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
güzel olmamış

Bence demek istediniz değil mi Gültekin bey ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
yok adam arabaya resmen kara imza atmış bencesi sencesi kalmamış hiç beğenmedim resmen rezaletin son perdesi bir otomobilin başına gelebilecek en kötü şey resmen doğal afet çok absürt bir aksesuar çok gereksiz müsriflikten öte olamaz rezaletin son perdesi olmamış beğenmedim kara çarşamba gibi resmen dolar enfilasyonu gibi 7.4 gibi bişey olmuş
    tabiki bence bunlar benim fikrim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Bence kameraya el sallayın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Talha Bey bence güzel durmamış.Kaba duruyor.Araçla renk uyumu yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
doğru auris in başına gelen ancak kamera şakası olabilir ahmet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
:o :o :o yanlışlıkla olmuş olsa gerek

bunu yeni duyduysanız bu işten uzak durun betül hanım.. bu işleri çok abartıp araca tanınmaz hale bile getiriyorlar.
hahaaaha :d
aynen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yok adam arabaya resmen kara imza atmış bencesi sencesi kalmamış hiç beğenmedim resmen rezaletin son perdesi bir otomobilin başına gelebilecek en kötü şey resmen doğal afet çok absürt bir aksesuar çok gereksiz müsriflikten öte olamaz rezaletin son perdesi olmamış beğenmedim kara çarşamba gibi resmen dolar enfilasyonu gibi 7.4 gibi bişey olmuş
    tabiki bence bunlar benim fikrim
Çok acayip bir bence yorumu... :) teşekkür ederim

Alıntı
beyazın asaleti gitmiş. Hoşuma gitmedi benim, ama işe yarar.  Aksesuar katalogunda var yeni bişey degil.
siyah boya ve folyodan sonraki düşüncelerinizde önemli :)

Alıntı
Talha Bey bence güzel durmamış.Kaba duruyor.Araçla renk uyumu yok.
folyo ve boya işlemleri bittikten sonra bidaha bakarız . o zaman bende beyenmeyebilirim.beyenedebilirim. :)
Alıntı
bambaşka bir görüntü katmış araca.. aşırıya kaçmadıktan sonra modifiye güzeldir :)
süper :D .. teşekkür ederim manevi destekleriniz için ;)

Alıntı

aslan bölüm yöneticisi :D
Alıntı
Ben de Betül'e katılıyorum. Bence de araçlar ile çok oynanmamalı. Beyaz kuğuyu martı kaş yapmışsınız. Renkler ve zevkler tartışılmaz elbet ama bence orjinal beyaz kalsa daha şık olurdu.

yaptıklarımın hepsi geri dönüşü olan şeyler.olmadı çeviririz.gene aynı beyaz  kuğu olur :)

ben yinede ilk konuyu başlattığım mesajdaki gibi..body kitleri mat siyaha , tavanı siyah folyoya,spoyleride siyaha kapladıktan sonraki görünümünü merak ediyorum .. ve yaptırıcam ..
çok ama çok teşekkür ederim.olumlu olumsuz tüm yorum ve eleştiriler için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
bence bodykitleri boyatmayın güzelce parlak siyah kaplatabilirsiniz onları sonra beğenmezseniz beyaza dönmeniz sıkıntı olabilir. kaputu siyah kaplatmayın bence nacizane fikrim budur ki çok abartı oluyor ve trafik polisleriylede sorun çıkabilir. Siyah tavan  aurislere yakışıyor ve aynaları da aynı kaplamayla kaplatırsanız tadından yenmez yan kapı direklerinide carbon kaplama güzel duruyor. extra olarak transparan siyah kaplamayıda arka stoplara düşünebilirsiniz.Samimi görüşüm istediğiniz kadar body kit i siyah yapın o kaput korma gerçekten çok abes duruyor sanırsam sırf o kaput koruma için body kit i de siyah yapıcaksınız .komşumuzun corolla da da var bundan baktıkça tuhafıma gidiyor belkide göz alışkanlığındandır bilemiyorum.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bence bodykitleri boyatmayın güzelce parlak siyah kaplatabilirsiniz onları sonra beğenmezseniz beyaza dönmeniz sıkıntı olabilir. kaputu siyah kaplatmayın bence nacizane fikrim budur ki çok abartı oluyor ve trafik polisleriylede sorun çıkabilir. Siyah tavan  aurislere yakışıyor ve aynaları da aynı kaplamayla kaplatırsanız tadından yenmez yan kapı direklerinide carbon kaplama güzel duruyor. extra olarak transparan siyah kaplamayıda arka stoplara düşünebilirsiniz.Samimi görüşüm istediğiniz kadar body kit i siyah yapın o kaput korma gerçekten çok abes duruyor sanırsam sırf o kaput koruma için body kit i de siyah yapıcaksınız .komşumuzun corolla da da var bundan baktıkça tuhafıma gidiyor belkide göz alışkanlığındandır bilemiyorum.
Can bey boya yada film.. en mantıklısını yapmaya çalışıcam.folyoyu samsunda ince işçilik olarak pek iyi yapan yok.bakacam inş bulurum ve boyaya gerek kalmaz.
birde zaten benim aklımın ucundan bile geçmedi kaputu siyaha boyatmak yada kaplamak aklımın ..:)
 bana da çok gereksiz ve abartı geliyor.
aynaları hiç düşünmemiştim :) arabanın karşısına geçip onuda hayal etmem lazım :)
arka stop lambalar çok cırtlak sizin dediğin gibi. biliyorum . .transparan siyah ..
kaput koruma sizinde dediğiniz gibi .. işlemlerden sonra abartı gelirse.onuda çıkartırıveririm abi ya :)
Bu güzel yorum ve eleştriniz için ayrıca minnettarım