Talha öncelikle kolaylık açısından alıntıları tek mesajda toplarsan senin için daha kolay olur, hatta ön izleme kısmından daha rahat toparlarsın

Valla bende bekliyorum bi an önce siyah bütünlükleri yoksa böyle pala kalacak arabanın ismi
yani belki pek anlamadıgım bir husus olduğundan sanırım, görüntüyü biraz yadırgadım açıkçası..ben araçlarla bu kadar oynanmaması taraftarıyım galiba 
ya bi dahamı gelicez dünyaya

aklımda şunuda yaptıramadım tüh ..yapamadan sattık felan dememek için .aklıma takılanları bakıcam yaptırıcam.
bu arabayı zaten garajdan her zaman çıkartmıyorum...sadece hafta sonları.sürekli kullandığım başka bir araç var .. oda çok sade zaten

birde bizde toyota yariste yeni kasa. aurisle birlikte aldım.kesinlikle üst tavanı siyah folyo ile kaplamanızı tavsiyederim. kırmızıda da hoş duracağına eminim.
şuan baktığınız aynı parçadan belki yeni yaris için olanıda vardır.. araştırmanızı tavsiye ederim betül hanım.

gözünüzle görmeden hayır demeyin.
Bunu genelde LC'lerde görüyordum, auriste ilk defa gördüm
dostum hayırlı olsun resme ilk baktığımda koç başını anımsattı arabanın önüde geniş olunca deler geçersin duvar kapı pencere

... allah kaza bela versin.
duvar kapı pencere sağlam kalsın dostum

beyendiğin için teşekkür ederim . boya ve folyodan sonrada yorumunu merak ediyorum.
ama mesajın şurasını anlayamadım

allah kaza bela versin.
:O
bambaşka bir görüntü katmış araca.. aşırıya kaçmadıktan sonra modifiye güzeldir
beyazın asaleti gitmiş. Hoşuma gitmedi benim, ama işe yarar. Aksesuar katalogunda var yeni bişey degil.
yani belki pek anlamadıgım bir husus olduğundan sanırım, görüntüyü biraz yadırgadım açıkçası..ben araçlarla bu kadar oynanmaması taraftarıyım galiba 
Ben de Betül'e katılıyorum. Bence de araçlar ile çok oynanmamalı. Beyaz kuğuyu martı kaş yapmışsınız. Renkler ve zevkler tartışılmaz elbet ama bence orjinal beyaz kalsa daha şık olurdu.
güzel olmamış
Bence demek istediniz değil mi Gültekin bey
yok adam arabaya resmen kara imza atmış bencesi sencesi kalmamış hiç beğenmedim resmen rezaletin son perdesi bir otomobilin başına gelebilecek en kötü şey resmen doğal afet çok absürt bir aksesuar çok gereksiz müsriflikten öte olamaz rezaletin son perdesi olmamış beğenmedim kara çarşamba gibi resmen dolar enfilasyonu gibi 7.4 gibi bişey olmuş
tabiki bence bunlar benim fikrim
Bence kameraya el sallayın
Talha Bey bence güzel durmamış.Kaba duruyor.Araçla renk uyumu yok.
doğru auris in başına gelen ancak kamera şakası olabilir ahmet
yok adam arabaya resmen kara imza atmış bencesi sencesi kalmamış hiç beğenmedim resmen rezaletin son perdesi bir otomobilin başına gelebilecek en kötü şey resmen doğal afet çok absürt bir aksesuar çok gereksiz müsriflikten öte olamaz rezaletin son perdesi olmamış beğenmedim kara çarşamba gibi resmen dolar enfilasyonu gibi 7.4 gibi bişey olmuş
tabiki bence bunlar benim fikrim
Çok acayip bir bence yorumu...

teşekkür ederim
beyazın asaleti gitmiş. Hoşuma gitmedi benim, ama işe yarar. Aksesuar katalogunda var yeni bişey degil.
siyah boya ve folyodan sonraki düşüncelerinizde önemli
Talha Bey bence güzel durmamış.Kaba duruyor.Araçla renk uyumu yok.
folyo ve boya işlemleri bittikten sonra bidaha bakarız . o zaman bende beyenmeyebilirim.beyenedebilirim.

bambaşka bir görüntü katmış araca.. aşırıya kaçmadıktan sonra modifiye güzeldir 
süper

.. teşekkür ederim manevi destekleriniz için

aslan bölüm yöneticisi

Ben de Betül'e katılıyorum. Bence de araçlar ile çok oynanmamalı. Beyaz kuğuyu martı kaş yapmışsınız. Renkler ve zevkler tartışılmaz elbet ama bence orjinal beyaz kalsa daha şık olurdu.
yaptıklarımın hepsi geri dönüşü olan şeyler.olmadı çeviririz.gene aynı beyaz kuğu olur

ben yinede ilk konuyu başlattığım mesajdaki gibi..body kitleri mat siyaha , tavanı siyah folyoya,spoyleride siyaha kapladıktan sonraki görünümünü merak ediyorum .. ve yaptırıcam ..
çok ama çok teşekkür ederim.olumlu olumsuz tüm yorum ve eleştiriler için.
bence bodykitleri boyatmayın güzelce parlak siyah kaplatabilirsiniz onları sonra beğenmezseniz beyaza dönmeniz sıkıntı olabilir. kaputu siyah kaplatmayın bence nacizane fikrim budur ki çok abartı oluyor ve trafik polisleriylede sorun çıkabilir. Siyah tavan aurislere yakışıyor ve aynaları da aynı kaplamayla kaplatırsanız tadından yenmez yan kapı direklerinide carbon kaplama güzel duruyor. extra olarak transparan siyah kaplamayıda arka stoplara düşünebilirsiniz.Samimi görüşüm istediğiniz kadar body kit i siyah yapın o kaput korma gerçekten çok abes duruyor sanırsam sırf o kaput koruma için body kit i de siyah yapıcaksınız .komşumuzun corolla da da var bundan baktıkça tuhafıma gidiyor belkide göz alışkanlığındandır bilemiyorum.
bence bodykitleri boyatmayın güzelce parlak siyah kaplatabilirsiniz onları sonra beğenmezseniz beyaza dönmeniz sıkıntı olabilir. kaputu siyah kaplatmayın bence nacizane fikrim budur ki çok abartı oluyor ve trafik polisleriylede sorun çıkabilir. Siyah tavan aurislere yakışıyor ve aynaları da aynı kaplamayla kaplatırsanız tadından yenmez yan kapı direklerinide carbon kaplama güzel duruyor. extra olarak transparan siyah kaplamayıda arka stoplara düşünebilirsiniz.Samimi görüşüm istediğiniz kadar body kit i siyah yapın o kaput korma gerçekten çok abes duruyor sanırsam sırf o kaput koruma için body kit i de siyah yapıcaksınız .komşumuzun corolla da da var bundan baktıkça tuhafıma gidiyor belkide göz alışkanlığındandır bilemiyorum.
Can bey boya yada film.. en mantıklısını yapmaya çalışıcam.folyoyu samsunda ince işçilik olarak pek iyi yapan yok.bakacam inş bulurum ve boyaya gerek kalmaz.
birde zaten benim aklımın ucundan bile geçmedi kaputu siyaha boyatmak yada kaplamak aklımın ..

bana da çok gereksiz ve abartı geliyor.
aynaları hiç düşünmemiştim

arabanın karşısına geçip onuda hayal etmem lazım

arka stop lambalar çok cırtlak sizin dediğin gibi. biliyorum . .transparan siyah ..
kaput koruma sizinde dediğiniz gibi .. işlemlerden sonra abartı gelirse.onuda çıkartırıveririm abi ya

Bu güzel yorum ve eleştriniz için ayrıca minnettarım