0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani belki pek anlamadıgım bir husus olduğundan sanırım, görüntüyü biraz yadırgadım açıkçası..ben araçlarla bu kadar oynanmaması taraftarıyım galiba
allah kaza bela versin.
ya bi dahamı gelicez dünyaya aklımda şunuda yaptıramadım tüh ..yapamadan sattık felan dememek için .aklıma takılanları bakıcam yaptırıcam.bu arabayı zaten garajdan her zaman çıkartmıyorum...sadece hafta sonları.sürekli kullandığım başka bir araç var .. oda çok sade zaten birde bizde toyota yariste yeni kasa. aurisle birlikte aldım.kesinlikle üst tavanı siyah folyo ile kaplamanızı tavsiyederim. kırmızıda da hoş duracağına eminim.şuan baktığınız aynı parçadan belki yeni yaris için olanıda vardır.. araştırmanızı tavsiye ederim betül hanım. gözünüzle görmeden hayır demeyin.
dostum hayırlı olsun resme ilk baktığımda koç başını anımsattı arabanın önüde geniş olunca deler geçersin duvar kapı pencere ... allah kaza bela versin.
üst tavanı siyah folyo olarak kaplamak mı...allahım gerçekten hiç bir şey bilmiyormuşum bu hususlarla ilgili..nasıl oluyor ki o dediğiniz..boyuyorlarmı?folyo nedir araca zarar vermezmi resmen strese girdim..neyse..aracınız hayırlı ugurlu olsun yine de talha bey. güzel günlerde kullanın..
güzel olmamış
Bence demek istediniz değil mi Gültekin bey
yanlışlıkla olmuş olsa gerekbunu yeni duyduysanız bu işten uzak durun betül hanım.. bu işleri çok abartıp araca tanınmaz hale bile getiriyorlar.
yok adam arabaya resmen kara imza atmış bencesi sencesi kalmamış hiç beğenmedim resmen rezaletin son perdesi bir otomobilin başına gelebilecek en kötü şey resmen doğal afet çok absürt bir aksesuar çok gereksiz müsriflikten öte olamaz rezaletin son perdesi olmamış beğenmedim kara çarşamba gibi resmen dolar enfilasyonu gibi 7.4 gibi bişey olmuş tabiki bence bunlar benim fikrim
beyazın asaleti gitmiş. Hoşuma gitmedi benim, ama işe yarar. Aksesuar katalogunda var yeni bişey degil.
Talha Bey bence güzel durmamış.Kaba duruyor.Araçla renk uyumu yok.
bambaşka bir görüntü katmış araca.. aşırıya kaçmadıktan sonra modifiye güzeldir
Ben de Betül'e katılıyorum. Bence de araçlar ile çok oynanmamalı. Beyaz kuğuyu martı kaş yapmışsınız. Renkler ve zevkler tartışılmaz elbet ama bence orjinal beyaz kalsa daha şık olurdu.
bence bodykitleri boyatmayın güzelce parlak siyah kaplatabilirsiniz onları sonra beğenmezseniz beyaza dönmeniz sıkıntı olabilir. kaputu siyah kaplatmayın bence nacizane fikrim budur ki çok abartı oluyor ve trafik polisleriylede sorun çıkabilir. Siyah tavan aurislere yakışıyor ve aynaları da aynı kaplamayla kaplatırsanız tadından yenmez yan kapı direklerinide carbon kaplama güzel duruyor. extra olarak transparan siyah kaplamayıda arka stoplara düşünebilirsiniz.Samimi görüşüm istediğiniz kadar body kit i siyah yapın o kaput korma gerçekten çok abes duruyor sanırsam sırf o kaput koruma için body kit i de siyah yapıcaksınız .komşumuzun corolla da da var bundan baktıkça tuhafıma gidiyor belkide göz alışkanlığındandır bilemiyorum.